Clientii cu Telefoane Huawei vor avea Azi o MARE Veste PROASTA

Telefoane Huawei. Clientii din intreaga lume vor avea astazi parte de o veste foarte proasta de la compania chinezeasca, iata ce este pregatit pentru ei.

Clientii cu Telefoane Huawei vor avea Azi o MARE Veste PROASTA

Telefoane Huawei. Clientii care folosesc aceste dispozitive vor avea astazi parte de o veste foarte proasta deoarece li se pregateste exact ceea ce nu au dorit de la compania chinezeasca, un Android 10 fara Google. Ieri a aparut o informatie care a sugerat faptul ca Huawei MATE 30 Pro nu va fi lansat in Europa, iar asta inseamna ca toti cei care au telefoane Huawei nu vor vedea un update cu aplicatii si servicii Google pe telefoanele lor.

Telefoane Huawei. Daca se ia decizia de a nu vinde Huawei MATE 30 Pro in Europa deoarece nu are servicii si aplicatii de la Google, atunci e clar ca nici pe actualele modele de telefoane Android 10 nu poate veni cu ele. Desi Huawei MATE 30 Pro este un telefon nou, iar pe piata exista multe modele de telefoane Huawei, acestea trebuie sa fie licentiate iar de Google pentru Android 10, si desigur ca acest lucru nu se va intampla acum.

Clientii cu Telefoane Huawei vor avea Azi o MARE Veste PROASTA

Telefoane Huawei. Daca sanctiunile din SUA vor fi ridicate, Android 10 va fi oferit in mod 100% sigur pentru toti utilizatorii, insa dupa cum arata lucrurile acum, acest lucru are sanse foarte mici de a se intampla. In aceasta idee, toti cei care detin telefoane Huawei in momentul de fata trebuie sa se pregateasca de faptul ca Android 10 fie le va fi oferit fara aplicatii si servicii Google, fie deloc, indiferent ce promisiuni aud prin diverse locuri.

Telefoane Huawei. Din pacate, aceasta situatie care afecteaza compania Huawei nu este benefica pentru absolut nimeni, iar asta deoarece e nevoie de competitivitate pentru ca industria smartphone sa evolueze. Ceea ce a facut Donald Trump este sa stranguleze industria smartphone, iar din pacate cei cu telefoane Huawei sufera acum cel mai mult, dar in viitor toti producatorii vor fi afectati de lipsa de inovatie.

Telefoane Huawei. Astazi va fi prezentat Huawei MATE 30 PRO, asa ca vom afla mult mai multe in legatura cu noutatile care sunt pregatite pentru toti clientii existenti si viitori.

1 COMENTARIU

  1. Da, este o veste proastă, vom fi nevoiți să mergem cât se poate cu Android 9 apoi să trecem la altceva, eu nu voi lua iPhone degeaba se zbate Trump..