Samsung. ATACA Huawei MATE 30 Pro, RADE DE LIPSA Aplicatiilor Google

Samsung. Ataca Huawei Mate 30 Pro si rade de lipsa aplicatiilor si serviciilor Google din telefoanele companiei chinezesti, iata ce se intampla.

Samsung. ATACA Huawei MATE 30 Pro, RADE DE LIPSA Aplicatiilor Google

Samsung. Lasata in umbra de lansarile iPhone 11 Pro si Huawei MATE 30 Pro, compania coreeana cauta sa revina in atentie, asa ca a inceput sa rada de chinezi si de problema pe care o au cu sanctiunile din SUA. Intr-o imagine publicata de catre cei de la Samsung, coreenii promoveaza faptul ca telefoanele lor au aplicatiile si serviciile de la Google integrate, fara a face vreo referire explicita la Huawei Mate 30 Pro, dar e clar “unde bat”.

Samsung. Simpla promovare a Samsung GALAXY Note 10 si a faptului ca vine cu aplicatiile Google preinstalate este un atac direct la Huawei Mate 30 Pro, care le are eliminate din cauza sanctiunilor din SUA. Cei de la Samsung n-au probleme de acest gen cu americanii, astfel ca pot sa implementeze tot ceea ce are Google de oferit pentru Android 10, in timp ce Huawei Mate 30 Pro vine cu AppGallery si nimic din ceea ce vor fanii companiei chinezesti.

Samsung. ATACA Huawei MATE 30 Pro, RADE DE LIPSA Aplicatiilor Google

Samsung taca huawei aplicatii google
Reclama prin care Samsung ataca Huawei Mate 30 Pro din cauza Lipsei aplicatiilor Android!

Samsung. Comparatii clare intre Samsung GALAXY Note 10 si Huawei Mate 30 Pro n-au aparut inca, insa am o vaga idee ca diferentele in ceea ce privste camera, sau performantele nu sunt chiar atat de mari. Aceste doua aspecte conteaza cel mai mult pentru cei care cumpara telefoane de la Samsung, sau Huawei, iar daca aici nu exista diferente mari, atunci lumea nu se va grabi sa cumpere Huawei Mate 30 Pro pentru ca nu are aplicatiile de la Google.

Samsung. Strategia coreenilor e una inteligenta, ei ataca Huawei atunci cand e “la pamant”, si chiar nu poate face nimic pentru a fi in continuare competitiva pe pietele globale in segmentul Android. Samsung are acum sansa de a fura o buna parte din vanzarile care ajungeau in mod normal la Huawei, asa cum si Apple cu iPhone 11 incearca sa faca acelasi lucru, mai ales ca a si ieftinit telefoanele sale.

Samsung. Acestea fiind spuse, iata ca batalia dintre giganti continua, si cu lovituri destul de dure intre companii, asa ca ne asteapta o perioada extrem de interesanta pe piata smartphone.