Samsung. Sansa RATATA de a UMILI in Sfarsit Apple si Huawei

Samsung. Compania coreeana a ratat sansa de a umili Apple si Huawei cu o inovatie majora, dovedind ca si-a cam pierdut capacitatea de a schimba lumea.

15

Samsung. Anul acesta compania coreeana a avut o adevarata sansa de a umili Apple si Huawei pe piata smartphone cu o inovatie care probabil ca va schimba candva lumea : telefoanele pliabile. Samsung a prezentat Samsung GALAXY FOLD acum cateva luni ca un telefon pliabil foarte interesant, intr-adevar foarte scump, dar cu potential foarte mare, insa intr-un final totul s-a dovedit a fi doar o foarte, foarte, mare dezamagire pentru toata lumea.

Samsung. Desi telefonul pliabil al coreenilor parea sa fie adevarata mare lovitura pentru Apple si Huawei in domeniul inovatiei, chinezii au prezentat extrem de rapid un “raspuns” cu un model similar. Inainte ca sanctiunile din SUA sa forteze Huawei sa amane lansarea telefonului sau pliabil, Samsung a demonstrat ca e incapabila sa depaseasca Apple intr-adevar in inovatie, fiind nevoita sa-si amane lansarea telefonului pliabil din cauza problemelor foarte mari.

Samsung. Sansa RATATA de a UMILI in Sfarsit Apple si Huawei

Samsung. Prezentand o idee foarte buna, care a fost usor pusa in umbra de Huawei, coreenii au ratat sansa de a uimi, iar dupa cateva luni de rezolvare a problemelor telefonului pliabil, n-au reusit sa faca mare lucru. Desi acum Samsung impiedica utilizatorii telefonului pliabil sa-i mai distruga ecranul, acesta ramane in continuare cu vulnerabilitati, iar pana si compania recomanda tratarea sa precum un ou foarte fragil, desi e foarte scump.

Samsung. In ciuda faptului ca de la coreeni au venit mesaje de promovare care anuntau un telefon care va schimba lumea, in realitate e un telefon scump pe care lumea nu-l vrea pentru ca nu e pregatit de lansare. Cei de la Samsung au lansat un prototip care e aproape pregatit pentru piata, dar nu prea e gata, nu e la fel de inovator ca primul iPhone, si nu ajuta cu absolut nimic compania pentru ca interesul vis-a-vis de telefoanele pliabile a scazut.

Samsung. Unii spun ca visul telefoanelor pliabile a fost distrus de catre coreeni, n-as spune ca situatia e chiar atat de rea, insa actualele telefoane de acest gen sunt foarte departe de ceva ce ar fi 100% util.