iPhone 11 Pro vs XS vs X: DEZAMAGIREA privind Performantele (VIDEO)

iPhone 11 Pro vs iPhone XS vs iPhone X au performantele comparate intr-un clip video foarte interesant care ne arata cat de mari sunt, sau nu, diferentele intre telefoane. Noul chip A13 aduce un spor substantial de putere de procesare in comparatie cu iPhone XS, insa pe partea de performante pierde fara discutie.

iPhone 11 Pro pierde testul de performante facut in fata iPhone XS, iar problema a aparut la multitasking, pentru ca Apple si-a batut oc de clienti. 38 de secunde au facu diferenta intre iPhone 11 Pro si iPhone XS in ceea ce priveste multitasking-ul, deci pe partea de performante lucrurile sunt chiar mai rele.

iPhone 11 Pro este mult mai rapid decat iPhone X, dar iPhone XS e mult mai ieftin, asa ca nu prea exista vreo logica in a cumpara modelele mai noi. Interesant e ca iPhone 11 Pro se incalzeste si surprinzator de mult in comparatie cu iPhone XS, ceea ce i-ar putea limita puterea de procesare.

iPhone 11 Pro pierde in fata iPhone X in ceea ce priveste pornirea, insa in rest aplicatiile se deschid la fel de repede pe toate, iar navigarea pe internet se face exact la fel de rapid. Per total, iPhone 11 Pro nu uimeste absolut deloc pe partea de performante, nici macar in ceea ce priveste aplicatiile native, care sunt optimizate pentru a se deschide rapid pe toate telefoanele.

Concluzia ? Optimizarea aia penru autonomie de care vorbea Apple lasa iPhone 11 fara un foarte mare avantaj pe care in trecut il aveau telefoanele noi, iar motivele de upgrade scad radical.