iPhone 11 Pro vs XS vs X: DEZAMAGIREA privind Performantele (VIDEO)

iPhone 11 Pro vs iPhone XS vs iPhone X au performantele comparate intr-un clip video foarte interesant care ne arata cat de mari sunt, sau nu, diferentele intre telefoane. Noul chip A13 aduce un spor substantial de putere de procesare in comparatie cu iPhone XS, insa pe partea de performante pierde fara discutie.

iPhone 11 Pro pierde testul de performante facut in fata iPhone XS, iar problema a aparut la multitasking, pentru ca Apple si-a batut oc de clienti. 38 de secunde au facu diferenta intre iPhone 11 Pro si iPhone XS in ceea ce priveste multitasking-ul, deci pe partea de performante lucrurile sunt chiar mai rele.

iPhone 11 Pro este mult mai rapid decat iPhone X, dar iPhone XS e mult mai ieftin, asa ca nu prea exista vreo logica in a cumpara modelele mai noi. Interesant e ca iPhone 11 Pro se incalzeste si surprinzator de mult in comparatie cu iPhone XS, ceea ce i-ar putea limita puterea de procesare.

iPhone 11 Pro pierde in fata iPhone X in ceea ce priveste pornirea, insa in rest aplicatiile se deschid la fel de repede pe toate, iar navigarea pe internet se face exact la fel de rapid. Per total, iPhone 11 Pro nu uimeste absolut deloc pe partea de performante, nici macar in ceea ce priveste aplicatiile native, care sunt optimizate pentru a se deschide rapid pe toate telefoanele.

Concluzia ? Optimizarea aia penru autonomie de care vorbea Apple lasa iPhone 11 fara un foarte mare avantaj pe care in trecut il aveau telefoanele noi, iar motivele de upgrade scad radical.

14 COMENTARII

  1. De fiecare data cand a fost un iphonu nou prezentat in video de Johnny ive mereu au fost cele mai puternice si cele mai noi tehnologi inventate, acest model 11 pare sa fie prezentat de alti angajati apple atat si in videoclip cine prezinta Traileru, iphone 6S si X Xs a fost prezentat de Johnny ive si au fost date Record acestea foarte foarte reusite

  2. Vechea poveste cand vine vorba despre iphone nou. Ei ce au lansat de la iphone x si pana la pro este acelaș lucru. Ei se bat in performante doar cu iphone 8. Se merita sa iti schimbi telefon doar daca ai de la iphone 8 in jos. X=Xs= Pro.

  3. Daca se confirma plusul de 4-5 ore la baterie si peste 117 puncte camera principala , 99 selfie in Dxomak se merita trecerea chiar si de la X , Xs .

  4. Am avut mari așteptări de la noul iphone, mai ales ca nu e un “s version”. Aparent mai mulți au declarat pe reddit ca daca folosesc camera, toate aplicatiile din background sau siteurile dau reload.
    Bateria ar fi spectaculoasă, zic unii…

  5. Deci cu designul absolut desavarsit cu camerele pozitionate horror aa..nu pardon splendid pe spate si cu acel notch superb de-un kilometru la care apple nu vrea sa renunte cred c-o sa-l vedem si la iphone 20, nu o sa mai mananc, nu mai platesc, nu mai fac nimic ca sa strang 40 milioane sa cumpar bijuteria asta asa ieftina??? Acum serios vorbind clar este epic Fail de zile mari acest telefon dar în fine nu e fraier cine cere atât pe un-kkt hidos și cu dotări limitate, fraier este vine da atâția bani pe el… Abia aștept sa vad un xiaomi A3 la 1000 lei cum ii da fum în teste de performanță ???

  6. inca o data vedem clar si verde in fata cum Apple isi bate joc efectiv de clienti si ofera produse sub-mediocre in comparatie cu concurenta, telefoane care nu nu mai ca ofera doar strictul necesar si absolut nimic nou sau inovator dar nu isi merita banii nici in ruptul capului. Ovinele cu ochelari de cal ne demonstreaza si inca o data cat de-prosti-si-cretini sunt si aruncu cu banii pe aceasta-mizerie-ordinara doar de dragul de a avea cel mai nou, cel mai scump si mai ratat-telefon al anului. GG apple fan boys sunteti de-a dreptul idioti-si-spalati pe-creier dar una peste alta va meritati soata iar statutul social si prostia se platesc scump, drept urmare taxa de-idiot practicata de Apple este impresionanta daca inca se fac cozi la apple store pt-gunoi… NU numai ca telefonul este-penibil pt abul 2019 si un-ras dar se mai cheama si “Pro” in conditiile in care vine cu 4 gb ram, acelasi notch kilometric, acelasi design-obosit si doar 64 gb de memorie (gluma secolului). CUM aici vedem clar ca la performanta este chiar mai slab decat iphone XS/X practic nu are nimic in plus in afara de 1 camera si un soft mai bun, ATAT! CINE ARe XS/X nu se merita un update in conditiile in care nu ofera nimic nou, doar promisiuni desarte si marketing mult si fara rost. cea mai puternica sticla, s-a demonstrat clar ca este un fail si nu are nimic in plus, procesorul la fel este un-kkt, rami doar 4 si aia vai mama lor, iar sporul de performanta promis doar vorbe si nimic concret… APPle ii ia pe toti de-idioti si aparent scapa basma curata, dovedind ca prostia-oimii nu are limite cand vine vorba de compania iubita.