Pedofilul Olandez Contactat pe Facebook de Politia Romana Inainte de SINUCIDERE

Pedofilul Olandez a fost contactat pe Facebook de catre Politia Romana inainte de a se sinucide e o autostrada din Olanda, iata ce s-a intamplat.

Pedofilul Olandez Facebook Politia Romana SINUCIDERE
Accidentul din Olanda in care pedofilul olandes s-a sinucis.

Pedofilul olandez care a ucis o fetita de 11 ani din Dambovita ar fi fost contactat de catre Politia Romana prin intermediul retelei de socializare Facebook inainte de a se sinucide in Olanda. Conform politiei olandeze, pedofilul olandez s-ar fi aruncat in fata unui TIR care circula pe o autostrada locala, insa Politia Romana l-a contactat inainte ca acest lucru sa se intample, dar detalii foarte clare cu privire la acest lucru nu exista.

Pedofilul olandez ar fi fost contactat de Politia Romana dupa ce a fost identificat in baza imaginilor surprinse de catre camerele video din localitatea Gura Surii, din care fetita ucisa a fost rapita. Pedofilul olandez a inchiriat o masina din Bucuresti, a mers acolo, a comis crima, s-a intors si a lasat-o la firma de inchiriere, iar de acolo Politia Romana a reusit sa-i descopere identitatea, si aparent ar fi discutat cu el inainte ca acesta sa plece din tara.

Pedofilul Olandez Contactat pe Facebook de Politia Romana Inainte de SINUCIDERE

Pedofilul olandez ar fi primit inclusiv permisiunea autoritatilor de a parasi tara, dar nu prea avea nevoie de ea din moment ce nu era aplicata vreo interdictie privind libera sa circulatie in afara teritoriului Romaniei. Nu se stie nici in ce calitate a fost contactat pedofilul olandez pe Facebook de catre agentii de la Politia Romana, adica daca acestia si-au declinat identitatile, sau daca ar fi incercat sa-l pacaleasca pentru a afla detalii despre ceea ce a facut.

Pedofilul olandez pare sa se fi speriat totusi de repercusiunile actiunilor sale, astfel ca politia din Olanda a confirmat pentru Politia Romana ca acesta s-a sinucis chiar in cursul acestei zile. Inainte de a se sinucide, pedofilul olandez si-a inchis contul de pe reteaua de socializare Facebook, dar asta n-ar fi contat, pentru ca Politia Romana ar fi putut cere arhiva cu tot ceea ce a facut acesta in platforma, si cu toate pozele pe care le-a incarcat acolo.

Pedofilul olandez a murit dupa ce a ucis tanara din Romania, iar acum ramane doar de vazut pe unde au mai gresit autoritatile romane in toata aceasta ancheta.