RCS & RDS UIMESTE cu o Veste SPECIALA pentru Abonatii Romani

RCS & RDS uimeste cu o veste speciala pentru abonatii sai din Romania, iata ce realizare incredibila a reusit grupul de telecomunicatii pentru tara noastra.

RCS & RDS are o Veste SPECIALA pentru Abonatii din Romania

RCS & RDS are o veste speciala pentru toti abonatii din Romania care-i folosesc serviciile de telefonie mobila prin intermediul Digi Mobil, si vorbim inclusiv despre o premiera pentru tara noastra. Conform celor de la RCS & RDS, in luna septembrie disponibilitatea retelei 5G pe care o au in tara a fost extinsa la mai multe orase, astfel ca acum clientii pot beneficia de vitezele mai bune in si mai multe zone din tara, ceea ce este imbucurator.

RCS & RDS a anuntat de ceva vreme ca in septembrie disponibilitatea retelei 5G va ajunge si in Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova si Sibiu, deci in mod teoretic, inclusiv acolo ar trebui sa existe deja. RCS & RDS lansase deja acoperirea 5G in Bucuresti, Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca și Iași, iar asa ajunge sa aiba cea mai mare acoperire 5G din tara noastra, ceea ce probabil ca nimeni nu credea posibil in vara.

RCS & RDS are o Veste SPECIALA pentru Abonatii din Romania

RCS & RDS uimeste cu o Veste SPECIALA pentru Abonatii din Romania
Acoperirea 5G a RCS & RDS in luna septembrie a anului 2019.

RCS & RDS ajunge sa aiba acoperire mai buna decat cei de la Vodafone, competitorul sau si-a prezentat reteaua 5G inaintea grupului Digi, dar iata ca n-au mai investit dincolo de acest punct. Mai mult decat atat, in comparatie cu Telekom si Orange, cei de la RCS & RDS macar au retele active, iar asta spune foarte multe despre planurile competitorilor, care par sa astepte licitatiile pentru frecventele 5G pentru a incepe sa-si prezinte retelele finale.

RCS & RDS a reusit sa le-o ia cu mult inaintea tuturor competitorilor din Romania cu reteaua 5G pe care o creeaza, insa e posibil sa fie foarte rapid depasita de catre Orange si Vodafone in urmatoarele luni. Cei de la Telekom probabil ca nu vor investi in reteaua 5G din moment ce grupul german vrea sa vanda activele din Romania, iar RCS & RDS ar putea cumpara o parte din ele, dar nu vrea si clientii existenti, ceea ce e problematic.

RCS & RDS ajunge sa fie in momentul de fata operatorul telecom cu cea mai extinsa acoperire din Romania, o adevarata surpriza, avand in vedere problemele avute cu retelele 3G si 4G.