Schimbare IMPORTANTA pentru Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango facuta in Romania

Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango au parte de o schimbare foarte importanta facuta in Romania, iata ce au decis autoritatile cu privire la ele zilele trecute.

Schimbare IMPORTANTA pentru Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango facuta in Romania

Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango au parte de o schimbare foarte importanta facuta in Romania in urma adoptarii ordonantei de urgenta care obliga soferii companiilor sa intre in legalitate pentru a-si desfasura activitatea. Schimbarea facuta acum pentru Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango le permite soferilor sa-si obtina autorizatiile de transport alternativ pana in data de 1 februarie 2020, in loc de 1 noiembrie 2019, astfel incat sa isi desfasoare activitatea legal.

Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango pot avea soferi care sa faca in mod legal curse in Romania daca au aceasta autorizatie pentru transportul alternativ, ea fiind facuta special in locul celei pentru transport de persoane. Fara aceasta autorizatie, orice sofer care activeaza in cadrul platformelor Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango poate fi amendat de catre Politia Romana, iar amenzile sunt foarte mari, astfel ca ar fi bine sa obtineti aceasta acutorizatie de la autoritati.

Schimbare IMPORTANTA pentru Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango facuta in Romania

Soferii platformelor Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango au deasemenea posibilitatea de a face transportul in masini care au si mai mult de 5 locuri, insa probabil ca interesul pentru asa ceva este destul de mic. Vasta majoritate a curselor facute prin Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango sunt cu masini care au 5 locuri, deci probabil ca putini soferi din cadrul platformelor vor avea vreodata nevoie de mai mult spatiu pentru a transporta persoanele care efectueaza cursele.

Separat de acestea, soferii activi in cadrul Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango au deasemenea posibilitatea de a face curse in mai multe platforme simultan, astfel ca pot alege orice doresc pentru a efectua cursele. Desigur ca e greu de spus cam cati soferi din cadrul Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango vor fi dornici sa lucreze simultan pe mai multe platforme, sau chiar alternativ, dar asa macar au mai multe optiuni pentru a face mai multi bani din curse.

Uber, Bolt, Clever Taxi, Yango sunt principalele platforme de transport alternativ in Romania, foarte multe controverse existand in trecut in ceea ce le priveste, dar acum lucrurile par sa se fi linistit.