LOVITURA pentru Huawei MATE 30 Pro, DECIZIA ce va INFURIA Clientii

Huawei MATE 30 Pro are parte de o lovitura foarte dura chiar de la compania Huawei, iata ce decizie radicala va infuria fanii din intreaga lume acum.

LOVITURA pentru Huawei MATE 30 Pro, DECIZIA ce va INFURIA Clientii

Huawei MATE 30 Pro are parte de o lovitura foarte puternica din cauza unei decizii complet neasteptate luata de catre compania chinezeasca Huawei dupa ce zilele trecute venise cu o veste grozava pentru clienti. Mai exact, saptamana trecuta compania chinezeasca a anuntat ca va debloca bootloader-ul Huawei MATE 30 Pro pentru a le permite clientilor sa instaleze orice versiune a Android vor, inclusiv cele care au aplicatii si servicii ale Google.

Huawei MATE 30 Pro se pare ca nu va veni totusi cu aceasta schimbare buna la care visa mai toata lumea, iar asta pentru ca acum compania Huawei spune ca nu o va mai face pentru noua serie de telefoane. In schimb, Huawei MATE 30 Pro va veni tot cu un bootloader blocat, astfel ca nu va putea fi instalata orice versiune a Android dorim, ci va trebui sa o folosim tot pe cea inclusa.

LOVITURA pentru Huawei MATE 30 Pro, DECIZIA ce va INFURIA Clientii

Huawei MATE 30 Pro va ramane, deci, fara posibilitatea de a beneficia de aplicatiile si serviciile celor de la Google, iar asta il face complet indezirabil, si intr-o foarte mare masura, chiar inutil. Google Maps, YouTube, Google, Chrome, etc, vor disparea din Huawei MATE 30 Pro, iar in locul lor va trebui sa folositi alternativele proaste pe care niciodata nu le-ati vrut, iar asta pentru ca fara Google Play Store, nici nu veti putea descarca aplicatiile de la Google.

“Un purtător de cuvânt al Huawei ne-a contactat pentru a clarifica comentariile făcute de Richard Yu la lansarea seriei Mate 30, precizând acum că Huawei „nu intenționează” să deblocheze bootloader-ul pe dispozitivele seriei Mate 30.”

Huawei MATE 30 Pro va ramane si fara posibilitatea de a folosi anumite aplicatii importante pentru Android, iar asta deoarece multe dintre ele sunt legate de Google Play Services, care nu exista in acest telefon. Practic, dupa ce mai indulcise putin situatia in urma lansarii Huawei MATE 30 Pro fara a spune nimic despre ceea ce se va intampla cu aaplicatiile Google, acum compania Huawei ii dezamageste complet pe clientii din intreaga lume.

Huawei MATE 30 Pro va avea totusi securitate ceva mai buna multumita pastrarii bootloader-ului blocat, dar desigur in limitele in care China poate colecta informatiile pe care le vrea.