LOVITURA URIASA a DIGI MOBIL in Romania! CE se Intampla cu Clientii!

Digi Mobil pregateste o lovitura uriasa in Romania care va avea un impact major asupra tuturor clientilor sai, iata ce schimbare neasteptata va fi facuta.

LOVITURA URIASA a DIGI MOBIL in Romania! CE se Intampla cu Clientii!

Digi Mobil va fi cel mai probabil in centrul unei lovituri uriase care va fi data in Romania, plecarea Telekom lasand deschisa posibilitatea ca RCS & RDS sa isi imbunatateasca radical reteaua de telefonie mobila. Zilele trecute a aparut un zvon conform caruia RCS & RDS vrea sa cumpere infrastructura retelei de telefonie mobila a Telekom, dar si licentele radio, pentru a imbunatati serviciile Digi Mobil, dar totul numai daca nu va fi obligata sa preia si clientii.

Digi Mobil ar urma sa beneficieze de o infrastructura care ofera acoperire pentru peste 90% din teritoriul Romaniei pentru retelele 2G/3G/4G, dar si licente radio pentru frecvente superioare in comparatie cu ale sale. Nu se stie cam cat ar urma sa coste aceasta achizitie masiva care ar face Digi Mobil cu siguranta mai bun, dar totul sta in acceptul celor de la Telekom de a lasa clientii in afara acestei tranzactii, ceea ce cam ingreuneaza lucrurile.

LOVITURA URIASA a DIGI MOBIL in Romania! CE se Intampla cu Clientii!

Digi Mobil ar deveni al treilea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in urma unei asemenea tranzactii, iar toti clientii sai s-ar bucura de acoperire mult mai buna, si internet mai rapid. Avand in vedere ca Telekom vinde catre Orange serviciile fixe, n-ar fi exclus ca si Digi Mobil sa cumpere partea de telefonie mobila, altfel nu cred ca germanii ar fi cerut Guvernului Romaniei a aprobe vanzarea catre grupul francez in urmatoarele luni.

Digi Mobil ar da o uriasa lovitura in Romania daca ar cumpara infrastructura de la Telekom, care nu are performante cu mult mai bune, dar ofera acoperire in foarte multe zone in care grupul Digi are deficiente foarte mari. Daca ar cumpara infrastructura de telefonie mobila a Telekom, Digi Mobil ar deveni mult mai competitiv, iar daca nu-si va creste preturile, atunci Orange si Vodafone vor avea probleme foarte mari in a concura cu RCS & RDS.

Digi Mobil nu are deocamdata definitivata aceasta tranzactie, asa ca ramane de vazut in ce masura se va ajunge la o intelegere, principala problema fiind ce se intampla cu actualii clienti ai celor de la Telekom.