Pentru Windows 10 au fost LANSATE Doua noi SURPRIZE de Microsoft

Windows 10 are lansate doua surprize foarte interesante de catre compania Microsoft, iata ce a pus in distributie compania americana petnru toti clientii sai.

windows 10 update toamna

Windows 10 continua sa aiba lansate surprize de catre compania Microsoft in acest inceput de toamna, iar asta ne aduce si foarte mari beneficii, sau cel putin teoretic, pentru ca americanii au cam dezamagit in ultima vreme. Cei de la Microsoft au lansat doua noui actualizari pentru Windows 10, mai exact una pentru versiunea 19H1, si una pentru versiunea 19H2, ambele fiind deocamdata disponibile doar pentru cei care testeaza sistemul de operarare.

Windows 10 are disponibile build-urile 18362.385 pentru versiunea 19H1, si 18363.385 pentru versiunea 19H2, ambele continand o varietate de modificari pe care Microsoft le-a facut pentru a imbunatati experienta de utilizare. Dintre cele doua versiuni despre care vorbim aici, 19H1 este cea curenta, iar 19H2 este cea pentru Windows 10 care va fi lansata in toamna acestui an, cel mai probabil in luna octombrie, cu o serie de noutati interesante.

Pentru Windows 10 au fost LANSATE Doua noi SURPRIZE de Microsoft

Windows 10 va avea aceasta actualizare lansata la mai putin de 6 luni din momentul in care a fost pusa in distributie cea anterioare, in luna mai Microsoft considerand ca ea este suficient de bine pregatita pentru lansare. Testarea anticipata a acestor actualizari are menirea de a face Windows 10 cat mai sigur pentru utilizare, experientele recente fiind foarte proaste pentru clientii care au instalat sistemul de operare in propriile calculatoare.

Windows 10 a avut probleme extrem de mari cu cele mai recente actualizari pe care Microsoft le-a tot lansat, patch-urile gandite pentru a rezolva unele dintre problemele raportate s-au dovedit a crea alte probleme si mai mari. Cei de la Microsoft s-au tot chinuit sa ofere pentru Windows 10 cea mai buna experienta de utilizare, insa din pacate au reusit de fiecare data doar sa strice si mai mult felul in care functioneaza sistemul de operare din calculatoare.

Windows 10 va avea actualizarea din octombrie disponibila in maxim o luna de zile, insa distributia pentru toata lumea nu va incepe chiar din prima zi, ci doar cupa ce vor exista asigurari ca nu exista probleme foarte mari.