ATENTIE! PROBLEMA Google Chrome ce BLOCHEAZA Calculatoarele

Google Chrome are o problema foarte mare recunoscuta in mod oficial de catre compania Google, iata ce calculatoare sunt blocate din cauza ei.

Google Chrome blocheaza mac

Google Chrome are o problema extrem de serioasa cu o actualizare recenta care a fost lansata de catre compania Google fara sa stie exact ce se intampla, iar utilizatorii au inceput sa se planga pe internet. Vorbim despre o problema cu cea mai recenta versiune a Google Chrome, unele Mac-uri refuzand sa mai porneasca dupa instalarea acestei actualizari, iar compania Google a recunoscut in mod oficial problema, stopand si distributia actualizarii.

Google Chrome are probleme cu Mac-urile care fie au sistemul SIP, System Integrity Protection, dezactivat, sau nu au suport pentru el, repornirea dupa instalarea actualizarii fiind imposibila, sau doar partiala. Cei de la Google n-au detectat problema din Google Chrome pentru ca, probabil, nu prea au testat actualizarea pe Mac-urile care nu au suport pentru sistemul SIP, sau pe cele pe care sistemul este dezactivat, dar numarul celor afectati pare sa fie mare.

ATENTIE! PROBLEMA Google Chrome ce BLOCHEAZA Calculatoarele

Google Chrome are aceasta problema doar pe Mac-urile companiei Apple, nu si pe alte modele de calculatoare, iar asta inseamna ca restul utilizatorilor ar trebui sa fie feriti de situatii in care nu-si pot reporni calculatoarele. Avand in vedere ca problema afecteaza intregul sistem de operare, in momentul de fata singura solutie pentru a o rezolva impune stergerea completa a Google Chrome din Mac, altfel repornirea va fi ori foarte dificila, ori chiar imposibila.

“Am descoperit recent că este posibil ca o actualizare Chrome să fi fost livrată cu o eroare care dăunează sistemului de fișiere pe mașinile macOS cu Protecția Integrității Sistemului (SIP) dezactivată, inclusiv mașini care nu acceptă SIP. Am întrerupt întreaga versiune în timp ce finalizăm o nouă actualizare care abordează problema.”

Google Chrome are si o solutie pentru problema furnizata de catre compania Google in aceasta pagina, astfel ca toti cei care nu reusesc sa isi porneasca acum Mac-urile pot depasi situatia, desi trebuie sa urmeze pasii de acolo. Avand in vedere ca Google Chrome are problema in curs de rezolvare, mai mult ca sigur nu va dura foarte mult pana cand lucrurile vor reveni la normal, mai ales ca exista destui cu Mac-uri care il utilizeaza.