Clientii RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone, AFECTATI de MARI Schimbari

RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone vor face o serie de schimbari foarte mari care vor afecta foarte multi clienti in urmatoarele luni, iata ce se intampla.

RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone clienti

RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone, sunt in centrul unei reconfigurari extrem de importante pentru piata din Romania, iar asta deoarece trei dintre operatori urmeaza sa faca o serie de tranzactii importante. Mai exact, stim deja ca Orange cumpara de la Telekom divizia de servicii fixe, dar si ca RCS & RDS este foarte interesata sa cumpere infrastructura de telefonie mobila si licentele radio, lasand in urma milioanele de clienti ai grupului german.

RCS & RDS si Orange vor beneficia extrem de mult de pe urma acestor achizitii, urmand a-si intari pozitiile pe piata din Romania, asa cum au facut si cei de la Vodafone prin cumpararea celor de la UPC in cursul acestui an. In momentul de fata Vodafone are infrastructura fixa si mobila foarte buna, in timp ce Orange o va avea doar dupa ce va finaliza achizitia diviziei Telekom, iar cei de la RCS & RDS au probleme foarte mari cu cea de telefonie mobila.

Clientii RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone, AFECTATI de MARI Schimbari

RCS & RDS va ramane in cel mai mare dezavantaj dintre toti operatorii mari ramasi in Romania, deoarece nu va avea infrastructura buna atat pe partea de servicii fixe si servicii mobile, ci doar pentru prima dintre ele. Vodafone s-a intarit puternic, Orange o va face extrem de curand, iar RCS & RDS probabil ca incearca acum sa gaseasca o solutie pentru a cumpara de la Telekom ceea ce ii lipseste pentru a ramane competitiva pe piata din Romania.

RCS & RDS va avea dificultati mari in a concura cu Vodafone si Orange si pe partea de servicii fixe, unde e lider incontestabil, daca marii operatori vor face oferte si mai bune pentru clientii existenti. Avand divizii fixe proprii puternice, Vodafone si Orange vor putea face oferte mult mai bune decat pana in prezent, iar RCS & RDS vor trebui sa devina mult mai inventivi pentru a-si pastra clientii care ar putea beneficia de preturi mai bune in alta parte.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom vor avea o toamna faorte interesanta, iar milioane de clienti vor fi afectati de ceea ce se va intampla in urmatoarele luni in Romania.

7 COMENTARII

  1. Este clar ca nimeni nu poate concura cu RDS in ceea ce priveste ofertele, dar calitatea serviciilor mobile, lasa de dorit. Poate peste cativa ani, vorbim de calitate slasemanatoare

  2. In Romania, Zaone, daca Digi preia divizia de telefonie mobila de la Telekom, vai , vai …Te tot intreb, dar cu intrebatul raman: un update la iDevice pe cand?