Samsung GALAXY S11 ATACA Huawei P40 PRO cu o Camera ULUITOARE

Samsung GALAXY S11 ataca Huawei P40 Pro cu o noua camera uluitoare care va da pe spate toti fanii, iata ce surprize pregateste compania Samsung pentru noi.

Samsung GALAXY S11 camera Huawei P40 PRO

Samsung GALAXY S11 este pregatit inca de pe acum de compania Samsung pentru a ataca viitoarea serie de telefoane Huawei P40 PRO cu o noua camera uluitoare la care putini dintre fani se gandeau pana in prezent. Pentru inceput, noua camera va avea zoom optic de pana la 5X, ceea ce ar pune Samsung GALAXY S11 oarecum pe picior de egalitate cu Huawei P40 PRO, care mai mult ca sigur va avea minim 5X, dar poate si zoom hibrid de 10X.

Samsung GALAXY S11 va avea o camera de tip periscop pentru a permite inregistrarea de poze la distanta cu zoom de pana la 5X fara a se pierde din calitatea lor, iar asta il va ajuta in lupta cu Huawei P40 PRO. Samsung GALAXY S11 va folosi pentru aceasta camera noua tehnologii de la o companie cumparata de Samsung cu vreun an in urma, ele fiind integrate initial in Oppo Reno, iar pentru ca au functionat bine, ajung si in produsele coreenilor.

Samsung GALAXY S11 ATACA Huawei P40 PRO cu o Camera ULUITOARE

Samsung GALAXY S11 ar urma deasemenea sa aiba integrat pentru camera si un senzor de imagine de 108 megapixeli, adica fix cel pe care-l vom vedea in Xiaomi Mi Mix Alpha in iarna acestui an. Samsung GALAXY S11 va avea tot o camera cvadrupla, deci separat de acest senzor de imagine de 108 megapixeli va exista un altul wide-angle, cel telephoto cu zoom optic de pana la 5X, plus inca un senzor de adancime ToF.

“Samsung Electronics va adopta module optice de cameră zoom 5X pentru viitorul său smartphone Galaxy, numit provizoriu Galaxy S11, programat pentru lansare în prima jumătate a anului 2020. De asemenea, Galaxy S11 este dotat cu o cameră cu patru cai posterioare, incluzând o cameră cu unghi larg de 108 milioane de pixeli, împreună cu module de detectare 3D.”

Samsung GALAXY S11 senzor imagine zoom optic 5X
Senzorul de imagine pentru Samsung GALAXY S11 care are zoom optic de pana la 5X.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fac un salt urias de la actualele camere de 12 megapixeli la una cu senzor de imagine de 108 megapixeli, dar aceasta schimbare majora va atrage cu siguranta atentia multor clienti. Toate aceste modificari vor aduce in Samsung GALAXY S11 imbunatatiri semnificative in comparatie cu seria actuala, si nu putem decat sa speram ca ele vor fi intr-adevar integrate asa cum sunt prezentate aici.

Samsung GALAXY S11 este in dezvoltare si e departe de a fi pregatit pentru lansare, insa pana in februarie 2020 vom afla cam toate noutatile importante in legatura cu ceea ce ne va aduce el.