Amazon Echo Frames si Amazon Echo Buds sunt Produsele SURPRIZA ale Amazon

Amazon Echo Frames, Amazon Echo Buds si Amazon Echo Loop au fost lansate in aceasta seara, aducand Alexa in aproape fiecare parte a vietii de zi cu zi.

Amazon Echo Frames si Amazon Echo Buds sunt Produsele SURPRIZA ale Amazon

Amazon Echo Frames este o pereche de ochelari inteligenti lansati astazi de catre compania Amazon, in timp ce Amazon Echo Buds este un raspuns pentru castile AirPods pe care le are compania Apple. Amazon Echo Loop a fost deasemenea lansat astazi de catre compania americana, si vorbim despre un inel inteligent, iar desigur ca toate acestea au integrat asistentul personal Alexa pentru a beneficia de tot ceea ce poate oferi inteligenta artificiala acum.

Amazon Echo Frames sunt o pereche de ochelari inteligenti care cantaresc doar 31 de grame si ne permit sa interactionam cu Alexa prin comenzi vocale si microfoabe bi-directionale montate in ramele acestora. Raspunsurile date pentru Amazon Echo Frames de catre Alexa sunt transmise direct catre urechile noastre cel mai probabil prin tehnologia bone conduction, toate acestea la pretul de 180 de dolari, unul nu chiar atat de mare, in final.

Amazon Echo Frames si Amazon Echo Buds sunt Produsele SURPRIZA ale Amazon

Amazon Echo Buds

Amazon Echo Buds sunt raspunsul Amazon pentru AirPods, ele oferind acces la Alexa printr-o comanda vocala, si desigur ca au microfoane speciale pentru eliminarea zgomotelor ambientale. Amazon Echo Buds ofera si o autonomie de 5 ore, plus posibilitatea de a o extinde la 20 de ore multumita carcasei in care sunt livrate, iar toate acestea la pretul de doar 130 de dolari, mult mai mic decat cel al castilor AirPods pe care le vinde compania Apple.

Amazon Echo Loop este un inel inteligent care are deasemenea integrat acces la asistentul personal Alexa, utilizatorii putand comunica cu el prin simpla rostire a comenzilor catre inel cand il apropie de gura. Raspunsurile pe care le da Alexa pot fi auzite direct in ureche daca Amazon Echo Loop este apropiat de ea, insa intreaga interactiune pare cel putin ciudata, desi compania Amazon spune ca lucrurile vor fi destul de naturale, inelul costand 130$.

Amazon Echo Frames, Amazon Echo Buds si Amazon Echo Loop sunt produse pe care Amazon le va vinde in cantitati limitate pentru a vedea cat de intersante sunt pentru public.