De ce Samsung GALAXY S11 NU va avea o CAMERA REVOLUTIONARA

Samsung GALAXY S11 nu va avea o camera revolutionara implementata de catre coreeni, iata de ce schimbarea nu va fi una chiar atat de mare precum credeam.

Samsung GALAXY S11 revolutie camera

Samsung GALAXY S11 a fost in centrul multor zvonuri zilele acestea, ele parand sa anunte faptul ca telefonul are pregatita o schimbare revolutionara de catre compania coreeana, dar lucrurile nu prea vor sta asa. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S11 este anuntat faptul ca ar urma sa fie lansat cu o noua camera care are un senzor de imagine de 108 megapixeli, urias, folosit deja de catre Xiaomi in telefoanele sale, dar totul pare improbabil.

Samsung GALAXY S11 nu va avea un senzor de imagine de 108 megapixeli pentru ca in momentul de fata acestia sunt complet inutili, ceea ce totusi putina lume stie in momentul de fata. Senzorii actuali de 48 de megapixeli fac pozele de calitate foarte buna la rezolutie de 12/16 megapixeli, iar asta pentru ca altfel s-ar pierde foarte mult din calitatea pe care o pot oferi camerele, iar Samsung GALAXY S11 are nevoie de calitate foarte buna.

De ce Samsung GALAXY S11 NU va avea o CAMERA REVOLUTIONARA

Samsung GALAXY S11 nu va avea o camera revolutionara nici cu, si nici fara, acei 108 megapixeli, iar asta deoarece numarul mare de megapixeli nu reprezinta revolutia in materie de inregistrare de poze. Samsung GALAXY S11 ar avea nevoie de senzori de imagine capabili sa faca poze de calitate mai buna, chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar desi imbunatatiri vor veni pentru telefoanele de anul viitor, nu va fi vorba despre ceva revolutionar.

Samsung GALAXY S11 are anuntate schimbari mari pentru camera pe care o va avea anul viitor, unii spunand ca e vorba despre o inlocuire completa a componentelor folosite, in raport cu cele din anii anteriori. Totusi, revolutia adevarata va veni abia in momentul in care camerele de telefoane se vor apropia intr-adevar de cele de DSLR-uri, iar Samsung GALAXY S11 nu va putea aduce asa ceva, altfel am fi vazut senzorii de imagine pana acum.

Samsung GALAXY S11 nu va fi lansat cu un senzor de imagine nou, care sa nu fie testat intai de Samsung pe chinezi si telefoanele lor, astfel ca revolutia in materie de fotografie nu va veni de la coreeni in 2020.