De ce ar TREBUI sa INSTALEZI iOS 13.1.1 chiar ACUM pe iPhone

iOS 13.1.1 instalezi

iOS 13.1.1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, impreuna cu iPadOS 13.1.1, si vine cu o serie de noutati foarte importante pentru toti utilizatorii din intreaga lume. Printre noutatile pe care iOS 13.1.1 le aduce pentru utilizatorii de iDevice-uri se numara si o rezolvare pentru problemele privind autonomia bateriei, foarte multa lume plangandu-se in ultimele saptamani de experienta proasta de care au avut parte de la Apple.

iOS 13.1.1 rezolva problemele cu autonomia bateriei pe care iOS 13 si iOS 13.1 le-a adus pentru toata lumea, si exista foarte multi clienti care au raportat aceasta experienta negativa avuta in urma update-ului. V-am spus ca inclusiv acelasi lucru l-am intampinat si eu dupa instalarea iOS 13.1 pe iPhone XS Max, iar iOS 13.1.1 ar trebui sa rezolve acest lucru, conform listei de schimbari pe care compania Apple a publicat-o impreuna cu actualizarea.

De ce ar TREBUI sa INSTALEZI iOS 13.1.1 chiar ACUM pe iPhone

iOS 13.1.1 a fost lansat de prea putin timp pentru a ne putea face o idee cu privire la autonomia pe care o ofera in momentul de fata pentru toate iDevice-urile, insa daca aveti deja vreo versiune a iOS 13, atunci merita riscul. E improbabil ca iOS 13.1.1 sa faca autonomia mai proasta decat este in versiunile anterioare, astfel ca nu prea aveti de ce sa evitati sa faceti acest update, mai ales ca ar trebui sa rezolve inclusiv alte probleme raportate.

iOS 13.1.1 rezolva inclusiv problemele cu reinstalarea backup-urilor din iCloud in iDevice-uri, sau problemele de securitate cu tastaturile terte, astfel ca exista si alte beneficii separat de imbunatatirea autonomiei bateriei. Acestea fiind spuse, puteti instala iOS 13.1.1 chiar in acest moment prin sistemul de actualizare OTA, procedura fiind una foarte simpla, pe care o puteti face in doar cateva minute, in functie de timpul necesar pentru a face si descarcarea fisierelor necesare.