Apple a cam SABOTAT Autonomia Bateriei iPhone in iOS 13

Apple pare sa fi sabotat autonomia bateriei in telefoanele iPhone care ruleaza iOS 13, si a distrus intr-o buna masura experienta finala de utilizare.

apple sabotat autonomia iphone ios 13

Apple pare sa fi sabotat autonomia bateriei telefoanelor iPhone in iOS 13, sau cel putin asa arata lucrurile dupa ce foarte multa lume se plange de faptul ca trebuie sa-si incarce telefoanele mai des dupa instalarea actualizarii. Am instalat iOS 13 cu mult timp inainte de lansarea versiunii publice, iar din acel moment autonomia pe care o are iPhone XS Max in raport cu iOS 12 s-a cam injumatatit, dar ma asteptam la o problema de acest gen in versiunile beta.

iOS 13 a fost lansat in versiune publica, la fel si iOS 13.1, sa iOS 13.1.1, insa absolut nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste autonomia bateriei iPhone, ea fiind la fel de proasta precum in versiunile beta. iOS 13.1.1 a fost lansat special pentru a rezolva problemele iPhone cu autonomia bateriei, insa pot spune ca acest lucru nu s-a intamplat, iar energia se scurge din baterie precum apa la robinet, cel putin in cazul meu.

Apple a cam SABOTAT Autonomia Bateriei iPhone in iOS 13

iOS 12 oferea o autonomie cu mult mai buna pentru telefoanele iPhone in comparatie cu ceea ce exista in iOS 13 pentru clienti, iar aceasta este, in final, o veste foarte proasta pentru multa lume. Apple a confirmat in mod oficial ca iOS 13 are probleme cu autonomia bateriei in momentul in care in lista de schimbari pentru iOS 13.1.1 a mentionat faptul ca problemele ar fi trebuit sa fie rezolvate, dar desigur ca asta nu s-a schimbat, cel putin la mine.

Avand in vedere ca Apple a promis de la seria iPhone 11 Pro cresteri foarte mari pentru autonomia bateriei, probabil ca incearca sa o reduca atat de mult la vechile modele incat afirmatiile sa fie reale. Trebuie sa recunosc faptul ca iPhone 11 Pro Max a avut o autonomie extrem de buna in scurta perioada de utilizare pe care am avut-o, dar cred ca Apple a sabotat iOS 13 pentru a reduce autonomia bateriei telefoanelor iPhone vechi.

Am instalat iOS 13.1.1 in speranta ca lucrurile se vor rezolva, si v-am recomandat sa faceti asta pentru a avea parte de o rezolvare, insa ea la mine n-a venit, asa ca sunt curios daca la voi lucrurile sunt mai bune.