iPhone 11 Pro: Incarcarea RAPIDA vine si cu o MARE PROBLEMA

iPhone 11 Pro incarcare rapida usb-c

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au incluse in cutiile de livrare un nou tip de incarcator rapid de 18W, Apple oferindu-ne posibilitatea de a incarca telefoanele pana la 50% in 30 de minute. Problema este ca acest nou tip de incarcator rapid functioneaza doar cu standardul USB-C, iar in cutie exista un cablu Lightning to USB-C.

Asta inseamna ca daca nu aveti un calculator cu port USB-C, nu veti putea conecta iPhone 11 Pro la el pentru a copia poze, a sincroniza cu iTunes, a face restore. Avand in vedere ca vasta maoritate a calculatoarelor si laptop-urilor folosite in lumea intreaca nu au porturi USB-C, veti avea nevoie de un adaptor pentru a face acestea.

Daca atunci cand Apple a eliminat portul audio din iPhone a oferit un adaptor pentru clienti, in aceasta situatie iPhone 11 Pro nu vine cu vreunul. Asta inseamna ca veti fi obligati sa va cumparati unul, altfel nu veti putea conecta iPhone 11 Pro la calculatorul vostru daca nu are un port USB-C integrat.

Era de asteptat ca Apple sa nu ofere schimbarile cerute de clienti chiar asa cum vor ei, astfel ca acesta e, poate, primul pas pentru integrarea USB-C in telefoanele iPhone.