Huawei MATE 30 Pro UMILIT de iPhone 11 Pro Max in Performante (VIDEO)

Huawei MATE 30 Pro este umilit de iPhone 11 Pro Max intr-un prim test de performante care ne arata marile diferente dintre cele doua telefoane importante.

Huawei MATE 30 Pro este umilit de catre iPhone 11 Pro Max intr-un prim test de performante facut intre cele doua modele de telefoane mobile, iar clipul video de mai sus arata foarte clar cat de mari sunt diferentele. Vorbim despre un Huawei MATE 30 Pro care are un nou chip Kirin 990 si iPhone 11 Pro Max, care are un chip A13, ambele produse folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, dar doar cel al Apple are putere de procesare mare.

Huawei MATE 30 Pro este depasit in mod surprinzator de catre iPhone 11 Pro Max in performante in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor, acolo unde de obicei telefoanele iPhone nu se descurca prea bine. In ciuda acestui lucru, puteti vedea in clipul video de mai sus ca realitatea este complet diferita, iar Huawei MATE 30 Pro este depasit in aproape toate testele de catre iPhone 11 Pro Max, fiind fara discutie in urma produsului Apple.

Huawei MATE 30 Pro UMILIT de iPhone 11 Pro Max in Performante (VIDEO)

Huawei MATE 30 Pro nu vine cu aplicatii si servicii ale companiei Google, insa asta nu afecteaza in vreun fel performantele generale pe care le are telefonul, deci pierde doar pentru ca are putere de procesare slaba. iPhone 11 Pro Max a avut in cateva teste sintetice de performante confirmat faptul ca performantele sale vor fi superioare fata de cele ale Huawei MATE 30 Pro, iar clipul video de mai sus ne confirma asta fara vreun dubiu.

Huawei MATE 30 Pro si iPhone 11 Pro Max n-au fost comparate si in ceea ce priveste multitasking-ul, unde cred ca telefonul chinezilor ar fi sters pe jos cu cel al Apple, asa cum am vazut in alte teste. Din pacate, memoria RAM insuficienta este “calcaiul lui Ahile” pentru iPhone 11 Pro Max, iar Huawei MATE 30 Pro l-ar intrece in performantele de multitasking indiferent de situatia in care sunt folosite dispozitivele.

Huawei MATE 30 Pro, in ciuda faptului ca e depasit complet de iPhone 11 Pro Max, ramane un telefon foarte interesant, care are o camera extrem de buna, si alte functii bune.