4 NOUTATI IMPORTANTE din Windows 10 pregatite de LANSARE

Windows 10 are 4 noutati importante din versiunea 1909 prezentate inainte ca Microsoft sa lanseze actualizarea pentru calculataorele din intreaga lume.

windows 10 4 noutati 1909

Windows 10 are in momentul de fata in plin proces de pregatire pentru lansare o actualizare foarte importanta care are numarul de cod 1909, insa care este cunoscuta publicului larg cu denumirea October 2019 Update. Noua actualizare pentru Windows 10 va fi lansata in cursul lunii viitoare de catre cei de la Microsoft, la o data care deocamdata nu a fost dezvaluita, insa e foarte posibil ca distributia sa inceapa undeva pe la jumatatea lunii.

Windows 10 va avea o prima modificare foarte importanta implementata de catre Microsoft pentru a permite folosirea asistentilor personali terti inclusiv din Lockscreen-ul calculatoarelor, deci Amazon Alexa va fi disponibila acolo. Alexa, Cortana, si eventual alti asistenti personali vor putea fi folositi inclusiv in LockScreen-ul Windows 10, astfel ca utilizatorii vor beneficia de o experienta mult mai buna pentru folosirea software-ului oricand au nevoie.

4 NOUTATI IMPORTANTE din Windows 10 pregatite de LANSARE

windows 10 noutati calendar

Windows 10 va avea deasemenea implementata si optiunea de a crea intrari in aplicatia Calendar inclusiv din taskbar, acolo unde este vizibil ceasul, astfel ca intregul proces este mult simplificat de catre cei de la Microsoft. Pentru cei care primesc multe notificari, Windows 10 va afisa afisa acum in meniul de setari atat felul in care arata bannerele de notificari in mod normal, cat si felul in care arata ele in centrul de actiuni care a fost implementat in sistemul de operar.

windows 10 noutati start menu

Windows 10 are deasemenea implemenatata o alta functie care va extinde in mod automat actualul Start Menu in fuctie de sectiunea peste care avem cursorul, astfel ca nu va mai trebui sa accesam in mod separat totul. Aceasta din urma modificare este gandita pentru productivitate in Windows 10, iar asta pentru ca munca utilizatorilor de a vedea mai multe informatii din calculataorele lor va fi mult usurata, iar timpul de folosire redus.

Windows 10 va aduce toate aceste modificari inca din luna octombrie, dar daca vreuna dintre ele nu va fi suficient de bine pregatita, atunci ar putea fi amanata pentru primavara anului viitor.