Iata DE CE iPhone 11 Pro are o Camera Atat de URATA

iPhone 11 Pro are o camera tripla cu un design foarte urat, iar acum avem si o explicatie pentru decizia Apple de a le aranja in acest fel in carcasa.

iPhone 11 Pro camera urata

iPhone 11 Pro are o camera urata, si in imagini, si in mana ta, e pur si simplu urata, chiar daca functionalitate e cea asteptata de toata lumea, design-ul este unul urat, si nu-mi place. Pentru acest design urat, cei de la Apple au gasit si o explicatie, ea fiind una tehnica, pentru ca altfel nici nu prea poti explica decizia de a avea o camera atat de urata intr-un telefon care este dorit de sute de milioane de fani de pe planeta.

iPhone 11 Pro are camera atat de urata din cauza modului in care ceu de la Apple au gandit sistemul prin care se poate face trecerea de la un senzor de imagine la celalalt, inclusiv in timpul inregistrarii de clipuri video. Pozitionarea senzorilor de imagine in camera iPhone 11 Pro este gandita intr-un asemenea mod incat utilizatorii sa poata face usor trecerea de la unul la altul, dar si fara ca experienta sa fie afectata de prea mult lag.

Iata DE CE iPhone 11 Pro are o Camera Atat de URATA

iPhone 11 Pro nu are parte de o explicatie prea convingatoare pentru acest mod complet ciudat de a pozitiona camerele in telefon, dar cine mai poate contrazice Apple din moment ce oricum face ce vrea. Unii dintre cei care au luat iPhone 11 Pro in mana spun ca acea camera nu arata la fel de urat in realitate precum in imagini, insa n-as putea spune ca am avut parte de aceeasi parere dupa ce am luat telefonul pentru prima oara in mana.

“Softul Apple împerecheat cu hardware-ul camerei este ceea ce diferențiază camerele iPhone 11 Pro și face ca zoom-ul între cele trei camere să se simtă atât de lin; nu e nimic din bâlbâiala pe care o vezi pe telefoanele Android când comutați de la o cameră la alta. Tocmai din acest motiv, cele trei camere de pe spatele iPhone 11 Pro sunt aliniate așa cum sunt: pentru a face zoom direct din centru. La telefoanele Android, unde cele trei camere sunt de obicei aliniate la rând, trebuie să schimbați fizic telefonul la stânga sau la dreapta pentru a recompune o fotografie, iar acest lucru se simte mai puțin ca să măriți și să micșorați și mai mult ca să treceți la camere separate.”

iPhone 11 Pro nu are nici o experienta prea grozava de a face trecerea intre senzorii de imagine in timpul inregistrarii de clipuri video, sau doar cand vine vorba despre facut simple poze. Acel lag pe care Apple sper asa-l evite pentru interfata aplicatiei Camera din iPhone 11 Pro nu a fost eliminat odata cu acest design, iar unii se plang inclusiv ca li se face rau cand schimba senzorii de imagine folositi pentru inregistrare.