Windows 10: DATA de LANSARE a October 2019 Update Anuntata

Windows 10 are data de lansare a October 2019 Update dezvaluita cu foarte putin timp inainte de lansare, iata cand se va putea bucura toata lumea de versiune.

Windows 10 data October 2019 Update

Windows 10 va avea parte de o noua actualizare foarte importanta care va fi distribuita sub denumirea October 2019 Update, iar acum aflam si data de lansare pentru noul update major. October 2019 Update pentru Windows 10 este asteptat pentru lansare chiar saptamana aceasta, in mod complet surprinzator, avand in vedere ca luna este abia la inceput, iar procesul de pregatire nu parea sa fi fost finalizat, cel putin in baza a ceea ce stiam.

Windows 10 a inceput sa aiba October 2019 Update prezent in mod surprinzator inclusiv in serverele care distribuie actualizarea pentru public, doar ca deocamdata distributia nu a fost inceputa pentru toata lumea. Cei care testeaza versiunile beta ale Windows 10 au actualizarea disponibila pentru instalare de ceva vreme, deci marea surpriza sta in faptul ca actualizarea este acum prezenta si in serverele principale de distributie.

Windows 10: DATA de LANSARE a October 2019 Update Anuntata

Windows 10 pare sa aiba parte si de confirmari din partea unor angajati ai companiei Microsoft cu privire la lansarea October 2019 Update chiar saptamana aceasta, iar asta le-ar aduce oamenilor noutatile mult mai devreme. Pe 2 octombrie cei de la Microsoft au programata o conferinta pentru prezentarea unor noi dispozitive din categora Surface, si tot atunci ar putea fi anuntata marea actualizare pentru Windows 10, cu lansare imediata.

Windows 10 are October 2019 Update testat de foarte multa vreme de catre cei de la Microsoft, iar de aceasta data lucrurile par sa se indrepte spre o finalitate care sa fie si pe placul oamenilor din lumea intreaga, teoretic. Cei de la Microsoft au inceput sa testeze October 2019 Update inainte de a lansa si May 2019 Update, astfel ca Windows 10 ar trebui sa nu mai aiba parte de toate problemele foarte mari pe care le-a generat pentru foarte multa lume.

Windows 10 are acum lansate actualizarile mari de doua ori pe an, insa October 2019 Update nu va fi o actualizare mare, ci doar una de importanta ceva mai redusa, asa ca ramane de vazut ce vom primi in final.