iPhone X Jailbreak pe iOS 13.1.1 arata Puterea noului Bootrom Exploit (VIDEO)

iphone x jailbreak ios 13.1.1

iPhone X este prezentat cu un jailbreak facut pe iOS 13.1.1 multumita noului bootrom exploit care a fost publicat chiar zilele trecute. Intreaga procedura a durat doar doua minute, conform celui care a facut jailbreak-ul, dar desigur ca aplicarea unui jailbreak permanent va dura mai mult.

Deocamdata acest jailbreak este unul semi-tethered, adica are nevoie de un calculator pentru reimplementare dupa fiecare repornire. Pentru ca jailbreak-ul sa devina tethered, e nevoie de un exploit care sa fie legal de cel din bootrom, astfel incat la fiecare repornire telefonul sa fie exploatat automat.

Acest bootrom exploit permite efectuarea de jailbreak tethered pe orice versiune a iOS pentru iDevice-urile lansate intre 2011 si 2017. Desigur ca este nevoie si de hackeri care sa dezvolte solutii de jailbreak, fie el tethered, sau untethered, iar cel care face demonstratia nu se va ocupa de asta.

Nimeni nu poate garanta faptul ca asemenea solutii de jailbreak vor ajunge foarte curand, asa ca ramane doar de vazut ce anume va putea fi oferit.

1 COMENTARIU