Orange OBLIGA Clientii sa Treaca la Abonamente mai SCUMPE cu AMENINTAREA Rezilierii

Orange obliga unii clienti, sub amenintarea rezilierii contractelor, sa renunte la abonamentele actuale pentru a face tranzitia catre altele mai scumpe.

orange clienti abonamente scumpe reziliere

Orange a pornit o campanie neasteptata in Romania, obligandu-si anumiti clienti cu anumite abonamente sa faca trecerea la altele mai scumpe, altfel vor avea abonamentele actuale reziliate unilateral. Aceasta campanie vizeaza clientii care au abonamente in valoare de 5 euro pe luna, ei fiind obligati sa faca trecerea la abonamente care costa 7 euro pe luna, incepand cu 1 noiembrie 2019, iar daca refuza, vor avea contractele denuntate unilateral.

Orange surprinde cu aceasta strategie, operatorul evitand pana acum sa oblige o masa mai mare de clienti sa treaca la abonamente mai scumpe de teama rezilierii celor actuale, dar iata ca se intampla si asta. Cei care vor fi obligati de Orange sa faca trecerea la abonamentele de 7 euro, cu TVA, vor avea parte de o crestere de pret de un euro, insa vor avea parte si de beneficii foarte bune, astfel ca e improbabil ca multa lume sa se planga.

„Salut! Începând cu data de 01.11.2019 vei beneficia de noul pachet Orange Me Start 7 cu nelim minute şi SMS în reţea, nelim minute şi SMS naţionale, 100 minute internaţional şi 50 GB net la doar 7 EUR/lună (cu TVA). Dacă nu eşti de acord cu această modificare, poţi solicita în magazine sau la Serviciul Clienţi, în 30 de zile de la primirea acestui SMS, denunţarea unilaterală a contractului pentru acest număr, fără penalităţi. În cazul în care nu vom primi niciun răspuns în acest termen, vom considera că ai acceptat noua ofertă.”

Orange OBLIGA Clientii sa Treaca la Abonamente mai SCUMPE cu AMENINTAREA Rezilierii

Orange ii obliga pe clientii cu abonamente de 5 euro pe luna sa faca trecerea la abonamentul Orange Me Start 7, pentru care ofera minute si SMS-uri nelimitate in retea, 100 de minute internationale, si 50 GB internet. Nu stiu cine ar putea fi suparat de o asemenea oferta, iar asta pentru ca internetul este oferit in cantiate extrem de mare de catre Orange, iar restul in tara este nelimitat, deci probabil ca nu vor fi prea multe probleme de la clienti.

“Mesajul semnalat face parte dintr-o campanie punctuală de repoziţionare, adresată clienţilor cu pachete de servicii mobile care nu mai fac parte din actuala ofertă comercială. Noile abonamente propuse clienţilor Orange vizaţi de această campanie oferă beneficii superioare, care răspund mai bine nevoilor de comunicare actuale. Fiind vorba despre o campanie comercială adresată doar anumitor categorii de clienţi, aceasta nu se regăseşte pe site-ul orange.ro, clienţii vizaţi fiind informaţi punctual prin alte metode de comunicare.”

Orange face totusi o miscare fortata aici, asa ca e posibil ca unele persoane sa reclame la ANPC faptul ca sunt amenintati de companie cu rezilierea unui contract existent daca nu semneaza unul nou. Cei de la Vodafone trec prin ceva similar, si au fost amendati de ANPC, dupa care au contestat in instanta decizia, dar procesul inca nu s-a terminat, asa ca Orange ar putea trece prin ceva similar in urmatoarele saptamani.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu peste 10 milioane de clienti, iar in primavara a majorat preturile din cauza OUG 114/2018, mascand miscarea printr-o noua oferta de abonamente.

4 COMENTARII

  1. La Vodafone mi-a decodat in perioada de contract iPhone 8 plus
    La orange mi-a cerut 50 lei decodarea după ce a expirat contractul ,iar in timpul contractului ma costa 450 lei
    In concluzie digi sunt cei mai buni

  2. Beneficii mai bune doar la date. La abonamentele Me5 negociate erau 400 minute UE; acum sunt 100 🙁 Dar Orange spune clientilor “oferă beneficii superioare, care răspund mai bine nevoilor de comunicare actuale”. O sa o ia si ei la vale…