Samsung GALAXY Fold si Testul Plierii ce DISTRUGE Promisiunile Samsung

Samsung GALAXY Fold trece printr-un test al plierii, si unul al rezistentei la impact, iar ambele distrug promisiunile Samsung privind durata de utilizare in timp.

Samsung GALAXY Fold a fost lansat de catre compania Samsung cu promisiunea ca este suficient de rezistent pentru a fi deschis si inchis de 200.000 de ori, adica ar trebui sa reziste la atat de multe plieri. O companie americana specializata pe vanzarea de asigurare pentru telefoane mobile a vrut sa testeze asta, iar conform lor, Samsung GALAXY Fold are ecranul stricat dupa doar 18.500 de plieri, adica mai putin de 10% din ceea ce a promis Samsung.

Samsung GALAXY Fold ar fost testat cu un aparat special, compania americana estimand ca un om ar plia telefonul de cam 40.000 de ori pe an, deci rezultatul lor sugereaza faptul ca telefonul s-ar strica in aproape 6 luni. Avand in vedere ca Samsung GALAXY Fold este un telefon care costa 2000 de dolari, testul ne dezvaluie faptul ca Samsung a exagerat grav cand a promis ca telefonul ar urma sa reziste la 200.000 de plieri, de peste 10 ori mai multe.

Samsung GALAXY Fold si Testul Plierii ce DISTRUGE Promisiunile Samsung

Samsung GALAXY Fold a avut ecranul stricat chiar dupa o zi de catre un jurnalist american care l-a folosit ca un utilizator obisnuit, deci de la o zi la 6 luni oricine se poate astepta ca ecranul sa se strice. In ambele cazuri a fost vorba despre grupuri de pixeli morti, ele aparand fie in zona de pliere, fie intr-o zona relativ centrala a unei parti a ecranului Samsung GALAXY Fold, inlocuirea acestuia fiind obligatorie in ambele situatii.

Samsung GALAXY Fold a trecut si printr-un drop test care s-a terminat exact asa cum v-ati si imaginat, telefonul stricandu-se foarte usor, chiar de la primele scapari, inclusiv in cazul ecranului extern. Asta e de asteptat fara discutie de la un telefon pliabil, in special cand vine vorba despre ecranul principal, Samsung GALAXY Fold fiind un telefon fragil din cauza modului in care e construit, dar totul e destul de normal.

Samsung GALAXY Fold este un telefon surprinzator de fragil pentru suma mare la care este vandut, insa Samsung isi si avertizeaza clientii sa isi protejeze foarte bine telefoanele dupa achizitie.