Samsung SCHIMBA RADICAL Telefoanele, Decizia MAJORA A Companiei

Samsung face o schimbare radicala pentru telefoanele pe care le va lansa in intreaga lume, iata decizia majora pe care compania a luat-o chiar recent.

Samsung procesoare arm

Samsung face o schimbare foarte importanta pentru telefoanele pe care le va pune in vanzare in lumea intreaga in urmatorii ani, si avea nevoie de asa ceva pentru ca a cam ramas in urma in comparatie cu cei de la Apple. Mai exact, cei de la Samsung a decis sa renunte la echipa care dezvolta arhitectura actualelor procesoare Exynos, si va trece la folosirea celei ARM, folosita inclusiv de catre Apple, sau cei de la Qualcomm.

Samsung ajunge in sfarsit la concluzia ca nu poate oferi pentru telefoanele sale o arhitectura mai buna decat cea ARM, iar in lipsa de succes pana acum cu produsele sale, decide s mearga pe aceeasi cale ca Apple, Huawei, Qualcomm. Cu arhitectura celor de la ARM, compania Samsung poate spera in sfarsit sa aiba procesoare cel putin la fel de performante precum cele dezvoltate de catre Qualcomm, Apple, sau chiar Huawei.

Samsung SCHIMBA RADICAL Telefoanele, Decizia MAJORA A Companiei

Samsung are putere de procesare mai mica in procesoarele din seria Eynos in comparatie cu cele fabricate de catre Qualcomm, iar fata de Apple, diferentele sunt “ca de la cer la Pamant”. In ceea ce priveste eficienta energetica, diferentele sunt si mai mari in defavoarea celor de la Samsung, insa din nou, vorbim despre ceva la care toata lumea trebuia sa se astepte, din moment ce pana acum coreenii s-au incapatanat sa faca lucrurile asa cum vor.

Samsung va deveni in sfarsit mult mai competitiva cu aceasta modificare majora pentru procesoarele sale, si cred ca ai sai clienti vor fi extrem de multumiti de beneficiile pe care le va aduce aceasta decizie. Chiar si comparatiile facute intre telefoanele Samsung cu procesoare Exynos si Qualcomm au demonstrat in repetate randuri ce dezavantaje exista pentru clienti, asa ca modificarea ar fi una de foarte bun augur.

Samsung va avea totusi nevoie de ceva timp pentru a pune in aplicare aceasta schimbare, asa ca va trebui sa mai avem nevoie cu modificarile pregatite de catre i.