Telekom: ANUNT IMPORTANT pentru TOTI Romanii, Iata SURPRIZA MAJORA!

Telekom a facut un anunt foarte important pentru clientii din Romania astazi, operatorul de telecomunicatii extinzand oferta Mobil Nelimitat si la Carrefour.

telekom mobil nelimitat carrefour

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, a facut astazi un anunt surpriza care ii vizeaza atat pe clientii sai actuali, cat si pe cei care sunt in cautarea unei oferte foarte bune. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat ca noile cartele preplatite cu promotia Mobil Nelimitat vor fi disponibile inclusiv in reteaua de hipermarket-uri pe care o are in Romania, dar cel mai probabil si in supermarket-uri.

Telekom a lansat acum cateva luni in reteaua Mega Image cartelele cu oferta Mobil Nelimitat, iar acum extinde disponibilitatea si la Carrefour pentru ca are nevoie de o crestere a numarului de clienti care o folosesc. Oferta Mobil Nelimitat este una foarte interesanta, deoarece este disponibila la Telekom atat sub forma de abonament, cat si sub forma de cartela preplatita, clientii putand sa utilizeze serviciu in orice format vor, la pretul de 6 euro pe luna.

Telekom: ANUNT IMPORTANT pentru TOTI Romanii, Iata SURPRIZA MAJORA!

Telekom include in oferta Mobil Nelimitat minute si SMS-uri nelimitate in Romania, 100 de minute internationale pentru apeluri in Europa, dar si trafic de internet nelimitat in reteaua 4G. Cartelele cu oferta Mobil Nelimitat sunt disponibile din data de 1 octombrie in reteaua de magazine a celor de la Carrefour, iar cei de la Telekom promit ca inclusiv transformarea intr-un abonament se poate face extrem de usor, direct din telefon, sau calculator.

„Așa cum am promis, Mobil Nelimitat se extinde. De data aceasta, în rețeaua de magazine Carrefour Romania. Suntem optimiști cu privire la rezultatele care vor veni în urma acestui nou parteneriat și totodată încrezători în produsul nostru. Consumatorii din România sunt cei mai de seamă critici ai marilor brand-uri. Ei înțeleg foarte bine ofertele și știu foarte bine ce așteptări au de la companii. De aceea, ca brand care se respectă și care își respectă clienții, vii pe piață cu produse și servicii care să vorbească limba utilizatorului tău. Asta facem noi cu Mobil Nelimitat – răspundem nevoilor românilor de a avea simplitate, disponibilitate, fără limite și fără birocrație atunci când vine vorba de produse și servicii.”

Telekom extinde disponibilitatea oferte Mobil Nelimitat cu putin timp inainte sa-si vanda divizia de servicii fixe, dar si cu foarte putin timp inainte sa-si vanda si divizia de servicii mobile, sau doar parte din ea. Telekom este intr-un proces foarte complex de a parasi Romania, incercand sa-si vanda toate activele catre cei de la Orange si RCS & RDS, iar cel putin primii vor cumpara divizia de servicii fixe, tranzanctia fiind analizata de Guvern.

Telekom incearca sa mai adune niste clienti inainte de a-si vinde diviziile, probabil pentru a genera si mai multi bani de pe urma lor, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.