Microsoft Surface Neo, sau ESECUL “Inovatiei” de la Microsoft

Microsoft Surface Neo este un hibrid intre un laptop si o tableta, un produs care nu e nici una, nici cealalta, dar ar trebui sa ofere functiile pe care ambele le au. Intr-o vreme in care lumea vede inovatiile in produsele pliabile, Microsoft Surface Neo a aparut ca un produs confuz, care se vrea a fi pentru productivitate.

Microsoft Surface Neo arata incapacitatea Microsoft de a inova cu un produs pliabil, asa ca s-a gandit sa lipeasca doua ecrane unul langa celalalt si sa creeze ceva ce va fi lansat, in 2020. Microsoft Surface Neo va fi lansat in toamna anului 2020, adica peste un an de zile, acum fiind doar un prototip care e departe de finalizare.

Microsoft Surface Neo ar trebui sa fie o demonstratie a unui concept vechi, pus in practica acum, asa cum am vazut si la produse vechi de ani de zile. In loc sa aiba un ecran pliabil pregatit pentru o tableta cu ecran de 13 inch, sau un laptop cu ecran de 13 inch, Microsoft a lipit doua ecrane de 9 inch pentru a face Microsoft Surface Neo.

La fel ca in cazul Microsoft Surface Duo, Microsoft Surface Neo este ceva ce n-ar trebui sa existe in forma actuala, ceva ce n-are vreo logica reala. Lumea nu are nevoie de ecrane lipite intre ele pentru a crea ceva taiat la jumatate, are nevoie de ecrane flexibile care sa ofere experienta celor fixe.