Din Samsung GALAXY S11 LIPSESTE REVOLUTIA Ceruta de Clienti

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o functie inovatoare ceruta de clienti, care ar aduce o revolutie pentru serie, si asta nu-l va face la fel de atractiv.

Samsung GALAXY S11 revolutia

Samsung GALAXY S11 va fi unul dintre cele mai importante modele de telefoane care vor fi lansate pentru clientii din intreaga lume la inceputul anului viitor, dar o inovatie majora ceruta de clienti va lipsi. Samsung GALAXY S11 nu va fi lansat cu un ecran care sa aiba o rata de refresh de 90 Hz/120 Hz, asa cum cer clientii dupa ce au vazut implementarile facute de ASUS, OnePlus, sau chiar Huawei, pentru propriile telefoane.

Samsung GALAXY S11 nuv a avea un ecran revolutionar de acest gen desi compania Samsung produce ecrane cu asemenea tehnologii pentru competitorii sai din China, si le vinde destul de scump. Pentru Samsung GALAXY S11 se pare ca nu vom vedea de la coreeni o asemenea functionalitate oferita, iar asta in ciuda faptului ca experienta de folosire a Android este foarte mult imbunatatita.

Din Samsung GALAXY S11 LIPSESTE REVOLUTIA Ceruta de Clienti

Samsung GALAXY S11 ar avea autonomia bateriei afectata intr-o anumita masura de catre un ecran cu o rata de refresh atat de mare, dar un procesor mai eficient din punct de vedere enegetic ar rezolva problema. Desigur ca Samsung a avut probleme foarte mari cu chip-urile Exynos si consumul de energie, astfel ca lipsa unul ecran revolutionar din Samsung GALAXY S11 ar putea avea la baza si problemele cu autonomia bateriei telefonului.

Samsung GALAXY S11 va avea alte functii importante implementate de catre coreeni pentru clienti, insa fara un ecran de acest gen, care devine un nou trend, e improbabil sa fie la fel de dorit de catre clienti. E arhicunoscut faptul ca Android are probleme de fluiditate, rezolvate pe deplin de ecranele de acest gen, iar oricate optimizari ar avea Samsung GALAXY S11, nimic nu-l va face la fel de fluid ca un Xiaomi, ASUS, Huawei cu ecran de 90 Hz.

Samsung GALAXY S11 este pregatit de lansare in 2020, iar un ecran atat de performant ar putea aduce si o crestere a pretului de vanzare, dar cred ca unii clienti ar plati bucurosi diferenta pentru o asemenea schimbare.