iPhone 11 face Poze INCREDIBILE cu Noua Functie Deep Fusion

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max fac poze incredibile cu noua functie Deep Fusion lansata de catre Apple in iOS 13.2, iata primele exemple.

iPhone 11 poze deep fusion

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au lansata de aseara functia Deep Fusion impreuna cu iOS 13.2, care este oferit in versiune beta de catre cei de la Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Deep Fusion este o functie speciala creata pentru seria iPhone 11 a celor de la Apple, ea reprezentand o imbunatatire radicala a sistemului Smart HDR, totul pentru inregistrarea de poze cat se poate de bune cu noua camera tripla.

iPhone 11 poza deep fusion

Deep Fusion reprezinta rezultatul unei evolutii a inteligentei artificiale folosite de catre compania Apple pentru imbunatatirea pozelor facute cu iPhone, iar in seria iPhone 11 totul este dus la un cu totul alt nivel. In conferinta pentru lansarea seriei iPhone 11, cei de la Apple au prezentat dovezi ale faptului ca functia Deep Fusion face poze incredibil de bune, iar lansarea iOS 13.2 beta ne arata ca promisiunile n-au fost unele desarte, cel putin in baza primelor dovezi.

iPhone 11 face Poze INCREDIBILE cu Noua Functie Deep Fusion

iPhone 11 poza deep fusion comparatie iphone xr

Deep Fusion este un sistem gandit pentru a face cu iPhone 11 poze care au detalii mult mai bune si mai reale pentru pozele pe care le inregistram, iar primele poze facute cu sistemul confirma asta. Puteti vedea ca Deep Fusion pastreaza mult mai multe detalii ale pielii oamenilor, ale obiectelor, dar si culoarea reala a acestora, totul schimband radical felul in care facem poze folosind telefoanele din seria iPhone 11 a companiei Apple.

iPhone 11 poza deep fusion obiecte

Ca sa fiu sincer, Deep Fusion a fost unul dintre motivele pentru care am cumparat iPhone 11 Pro Max, si sunt foarte interesat sa vad cum va functiona totul pe telefon pentru a inregistra pozele. In baza a ceea ce ni e arata in aceste prime poze, Deep Fusion din iPhone 11 va aduce o schimbare uriasa pentru inregistrarea de poze, poate chiar sa urce Apple deasupra celor de la Huawei in domeniul fotografiei mobile.

iPhone 11 poza deep fusion obiecte comparatie iphone xr

Desigur ca e nevoie de mai multe poze pentru a ne putea face o idee clara cu privire la imbunatatirile pe care le aduce Deep Fusion pentru pozele facute cu iPhone 11, dar primele dovezi arata schimbari foarte mari.