Anunturile RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom ce vor SCHIMBA RADICAL Romania

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom schimba radical Romania asa cum o stim, iar milioane de oameni vor fi afectati de modificarile care au loc chiar acum.

 

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom romania

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au fost si sunt in spatele unor anunturi care schimba radical Romania in anul 2019, dar si in cursul urmatorului an, in functie de cum se vor intampla toate cele dezvaluite. In momentul de fata RCS & RDS si Orange negociaza pentru a cumpara pe bucati aproape tot ceea ce are Telekom de vanzare in momentul de fata, iar Vodafone a cumparat deja UPC, un fost mare jucator pe piata din Romania.

RCS & RDS vrea sa cumpere de la Telekom infrastructura de telecomunicatii mobile, impreuna cu licentele radio detinute de catre germani, dar nu vor si clientii care se pare ca ar putea fi o povara destul de serioasa. RCS & RDS este doar o parte a marii schimbari care modifica piata telecom din Romania, asa cum o stim, iar asta deoarece Orange e gata sa plateasca banii pentru divizia fia a Telekom, doar ca asteapta probarea de la Guvernul Romaniei.

Anunturile RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom ce vor SCHIMBA RADICAL Romania

RCS & RDS va fi cel mai mare castigator al acestor schimbari care vor modifica radical Romania asa cum o stim astazi, iar asta deoarece vrea sa cumpere cea mai importanta parte a Telekom. RCS & RDS are nevoie foarte mare de infrastructura celor de la Telekom pentru a putea fi un concurent cu adevarat seris pe piata de telefonie mobila din Romania, si desi e un partener de negocieri dificil, are totusi cateva sute de milioane de euro de cheltuit.

RCS & RDS va da marea lovitura cu aceasta achizitie, iar asta pentru ca infrastructura mobila a Telekom ii va acoperi exact deficientele foarte mari pe care le are in momentul de fata. RCS & RDS are o infrastructura fixa excelenta in Romania, insa problemele sunt pe partea de telefonie mobila, iar cu aceasta tranzactie va putea sa fie un ghimpe si mai dureros in spatele celor de la Orange, sau Vodafone in urmatorii ani.

RCS & RDS nu va reusi sa cumpere infrastructura mobila de la Telekom la fel de repede precum cei de la Orange, asa ca e improbabil ca tranzactia sa aiba loc in 2019, ci abia undeva prin 2020.