Imaginile cu Samsung GALAXY S11 care vor INNEBUNI TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 apare astazi intr-o serie de imagini care-i vor innebuni pe fanii companiei coreene, iata cum ar putea arata noul model de telefon.

13

Samsung GALAXY S11 imagini innebuni fani

Samsung GALAXY S11 este in momentul de fata cel mai asteptat telefon de catre cei care sunt fani ai companiei Samsung, iar astazi avem parte de o serie de imagini care ne-ar putea arata telefonul. Vorbim despre imagini concept cu Samsung GALAXY S11, imagini facute in baza imaginatiei unui grafician, dar si a zvonurilor care au aparut pana in momentul de fata cu privire la design-ul pe care-l va avea viitorul telefon mobil.

Samsung GALAXY S11 nu va ramane fara perforatia din ecran, acest lucru fiind anuntat foarte clar de catre cei care au aflat planurile coreenilor pentru aceasta urmatoare serie premium de telefoane mobile. Desi perforatia este vizibila in centrul ecranului, destul de departe de marginea superioara, e foarte posibil ca Samsung GALAXY S11 sa o aiba plasata usor diferit, pentru ca design-ul final sa fie mult mai atractiv pentru clienti.

Imaginile cu Samsung GALAXY S11 care vor INNEBUNI TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 imagini innebuni fani camera
Posibila noua camera pentru Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 va avea tot o camera cvadrupla, precum Samsung GALAXY Note 10, doar ca zvonurile cele mai recente sugereaza inclusiv implementarea unui spectrometru, in premiera pentru telefoane. Formatul in care vor fi asezati senzorii de imagine din Samsung GALAXY S11, dar si spectrometrul, ar putea fi diferit fata de ceea ce vedem mai sus, dar e putin probabil ca lucrurile sa fie cu foarte mult diferite, in final.

Samsung GALAXY S11 imagini innebuni fani culori
Posibilele noi culori pentru Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi disponibil inclusiv intr-o serie mai diversificata de culori, desi acest lucru nu este 100% sigur, insa daca asta se va intampla, atunci va puteti face o imagine mai clara cu privire la noutati. In acest moment se stiu putine despre telefoanele din seria Samsung GALAXY S11, dar se stie sigur ca ecranul nu va arata cu foarte mult diferit fata de seria S10, si ca nici carcasa nu se va schimba radical.

Samsung GALAXY S11 este programat pentru lansare in primavara anului viitor, iar pana atunci vom afla cu siguranta tot ce va aduce nou, dar e posibil sa vedem si poze interesante cu telefonul.