OnePlus 8 apare in PRIMELE IMAGINI Inaintea Lansarii (VIDEO)

OnePlus 8 apare astazi in primele imagini inainte de a fi lansat de catre compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume, iata cum va arata telefonul.

OnePlus 8 apare astazi in primele imagini desi chiar recent a fost lansat OnePlus 7T, si ne aflam la cam jumatate de an de momentul in care primul urmeaza sa fie lansat de catre compania chinezeasca. In ciuda acestui lucru, se pare ca asa va arata OnePlus 8 in momentul in care va fi lansat, imaginile de astazi venind de la o sursa foarte sigura de informatii privind produse care inca nu au fost lansate pentru consumatori.

OnePlus 8 seamana surprinzator de bine cu OnePlus 7, cel putin in ceea ce priveste carcasa, camera avand o forma foarte similara, ma ales ca si noul model are tot trei senzori de imagine. In ceea ce priveste ecranul se pare ca OnePlus 8 ar urma sa aiba unul cu diagonala de 6.5 inch, dar nu va mai avea decupaj in partea superioara centrala, ci va avea o perforatie in partea stanga sus, ceea ce il face usor mai placut privirii.

OnePlus 8 apare in PRIMELE IMAGINI Inaintea Lansarii (VIDEO)

OnePlus 8 nu are pana in momentul de fata disponibile informatii cu privire la specificatiile sale tehnice, insa e mai mult ca sigur faptul ca un chip Qualcomm Snapdragon 865 va fi implementat. OnePlus 8 ar urma sa fie lansat in T2 2019, deci dupa ce primele telefoane cu Qualcomm Snapdragon 865 vor ajunge efectiv in magazine, astfel ca si in acest model al companiei chinezesti va avea acest viitor chip care va oferi performante ridicate.

OnePlus 8 ar trebui deasemenea sa aiba si noi camere mult mai bune, probabil si cu rezolutie mai mare, fara a se uita de faptul ca imbunatatiri vor exista si pentru felul in care inregistreaza pozele. Este de asteptat ca OnePlus 8 sa vina cu RAM mai performant, dar cu aceleasi medii de stocare UFS 3.0, insa poate ca spatiul de stocare standard va fi oferit in cantitati mai mari chiar de la lansare.

OnePlus 8 ar putea fi si mai scump decat modelele de anul acesta, iar asta pentru ca in fiecare an compania a tot crescut preturile din cauza componentelor noi pe care le-a implementat.