Utilizatorii RCS & RDS, Vodafone, Orange, Telekom si UIMITOARELE Schimbari din 2019

RCS & RDS, Vodafone, Orange, Telekom au pregatite o serie de schimbari uimitoare pentru toti utilizatorii din Romania in urmatoarele luni din 2019, iata ce se va intampla.

RCS & RDS, Vodafone, Orange, Telekom noutati 2019

RCS & RDS, Vodafone, Orange, Telekom au toate pregatite schimbari foarte mari pentru utilizatorii din Romania in urmatoarele luni, toti cei patru operatori de telecomunicatii fiind in centrul unor tranzactii serioase. RCS & RDS vrea sa cumpere o parte din divizia mobila a celor de la Telekom, iar asta inseamna ca ar putea prelua si cateva milioane de clienti, dar in caz contrar, va avea totusi pentru clientii sai servicii schimbate, poate chiar mai scumpe.

RCS & RDS nu e singurul operator care pregateste o foarte mare schimbare, cei de la Orange dorind sa cumpere divizia fixa a Telekom, impreuna cu 4.6 milioane de clienti, iar pentru cei din urma modificari majore sunt in plan. Orange este obligata sa cumpere divizia fixa a Telekom pentru a nu ramane intr-un foarte mare dezavantaj fata de RCS & RDS si Vodafone, iar daca ai sai clienti nu vor vedea schimbari, cei ai germanilor vor avea unele foarte mari.

Utilizatorii RCS & RDS, Vodafone, Orange, Telekom si UIMITOARELE Schimbari din 2019

RCS & RDS i-a cam fortat si pe cei de la Vodafone sa cumpere UPC pentru a avea o divizie fixa, iar pentru cei din urma se vor face o serie de modificari foarte mari in urmatoarele luni ca parte a tranzactiei. Vodafone a anuntat deja ca preia toti clientii UPC in reteaua sa, si ca va integra sistemele companiei cumparate, ceea ce in genera produce discomforrt pentru utilizatori, lucru care s-ar putea intampla si la RCS & RDS, sau Telekom daca sunt preluati clienti.

RCS & RDS va fi totusi operatorul ai caror clienti vor avea parte de cele mai mari imbunatatiri daca tranzactia cu Telekom va avea loc, iar asta deoarece reteaua sa de telefonie mobila ar trebui sa fie foarte mult imbunatatita. Clientii RCS & RDS nu vor resimti imediat beneficiile noii infrastructuri mobile, iar asta deoarece ea trebuie integrata in cea a Digi, dar dupa finalizarea procedurii, vor exista acoperire mai buna si internet mai rapid.

RCS & RDS, Vodafone, Orange, Telekom au surprins foarte multa lume cu achizitiile pe care le-au facut, si le fac, in 2019, insa noi vom beneficia cel mai mult de pe urma acestei concurente crescute.