Samsung GALAXY Note 10 Plus DISTRUS de iPhone 11 Pro cu Deep Fusion (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 Plus are camera distrusa de cea a iPhone 11 Pro cu Deep Fusion activat in iOS 13.2, iata comparatia care ne arata marile diferente.

Samsung GALAXY Note 10 Plus are camera depasita complet de iPhone 11 Pro intr-un test care ne arata cat de grozav este sistemul Deep Fusion implementat in iOS 13.2 pentru a face pozele mult mai bune. Pentru inceput, in clipul de mai sus veti vedea o comparatie facuta intre pozele inregistrate cu si fara Deep Fusion pe iPhone 11 Pro, diferente extrem de mari fiind in ceea ce priveste detaliile vizibile in poze cand se face zoom.

Samsung GALAXY Note 10 Plus nu are ceva similar Deep Fusion, desi inteligenta artificiala din telefon imbunatateste oarecum clipurile video, dar este depasit total de iPhone 11 Pro pe care o ofera Apple. Exact precum in cazul comparatiei dintre Smart HDR si Deep Fusion, este foarte usor vizibil faptul ca Samsung GALAXY Note 10 Plus nu face poze de calitate la fel de buna precum cele inregistrate de iPhone 11 Pro.

Samsung GALAXY Note 10 Plus DISTRUS de iPhone 11 Pro cu Deep Fusion (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 Plus a avut camera laudata de catre expertii de la DxoMark, insa iPhone 11 Pro nu a fost deocamdata testat, probabil si pentru ca Deep Fusion nu a fost lansat inca de catre Apple. In ciuda acestui lucru, cand iPhone 11 Pro va fi testat de catre DxoMark, ar trebui sa vedem scoruri care vor depasi cel putin Samsung GALAXY Note 10 Plus in capacitatea de a inregistra poze, probabil si clipuri video.

Samsung GALAXY Note 10 Plus este deocamdata primul telefon Android care are camera pusa fata in fata cu Deep Fusion, insa vom vedea cu siguranta si comparatii facute cu Huawei Mate 30 Pro. In momentul de fata acest din urma telefon a intrecut Samsung GALAXY Note 10 Plus fara discutie in ceea ce priveste performantele camerei, asa ca iPhone 11 Pro va trebui sa intreaca telefoanele chinezilor pentru a fi in top.

Samsung GALAXY Note 10 Plus este tot ceea ce are mai bun de oferit compania Samsung in momentul de fata, insa iata ca Apple a reusit sa dezvolte ceva care este net superior in momentul de fata.

6 COMENTARII

  1. Samsung este doar o glumă și nimic mai mult. OnePlus le-a luat fața cu mult deja. Dacă vrei Android, e o alegere de 10 ori mai bună.

    iOS este într-o ligă superioară.

  2. Ați luat-o razna. Vorbiți de camera ,face poze bune când tot softul este varza lasa de dorit. Luați-vă camere foto. In general ca Smart este varza.

  3. Samsung este doar o glumă și nimic mai mult. OnePlus le-a luat fața cu mult deja. Dacă vrei Android, e o alegere de 10 ori mai bună.

    iOS este într-o ligă superioară.