Apple PROFITA de PROBLEMELE Huawei, Decizie RADICALA pentru iPhone 11

Apple profita din plin de problemele foarte mari pe care le are Huawei, si se bucura de un succes foarte mare pentru seria iPhone 11, asa ca ia o decizie radicala.

apple probleme huawei iphone 11

Apple profita din plin de problemele foarte mari pe care le are Huawei, asa ca a luat o decizie radicala pentru iPhone 11, una care arata ca telefoanele din aceasta serie sunt un real succes, ceea ce era de asteptat. Zilele trecute ni s-a spus ca vanzarile seriei iPhone 11 sunt atat de bune incat cei de la Apple au decis sa creasca productia la companiile partenere, iar acum avem o confirmare pentru aceasta schimbare de la surse mult mai sigure.

Apple ar fi decis sa creasca productia seriei iPhone 11 cu 10%, sau cam 8 milioane de unitati, lipsa unor noi modele de la Huawei contribuind serios la popularitatea ridicata a telefoanelor celor din Cupertino. Desigur ca si toata incertitudinea privind actualizarile pentru Android, sau lipsa aplicatiilor Google din telefoanele Huawei este o mare problema, dar Apple profita din plin, iar iPhone 11 are parte de atentia foarte multor clienti din intreaga lume.

Apple PROFITA de PROBLEMELE Huawei, Decizie RADICALA pentru iPhone 11

Apple va produce mai multe unitati din seria iPhone 11 comparativ cu seria iPhone XR/XS de anul trecut, iar asta desi initial compania americana comandase un numar mai mic de unitati. Se pare totusi ca lipsa unor alternative viabile din partea Huawei ajuta foarte mult seria iPhone 11, impreuna cu pretul mai mic pentru modelul de baza, iar asa Apple va avea parte de un nou trimestru fiscal cu vanzari foarte bune.

“„Toamna aceasta este mult mai aglomerată decât ne-am fi așteptat”, a spus o sursă cu cunoștințe directe despre situație. „Anterior, Apple a fost destul de conservatoare în ceea ce privește plasarea comenzilor”, care au fost mai mici decât pentru noul iPhone de anul trecut. “După creștere, volumul de producție pregătit pentru seria iPhone 11 va fi mai mare comparativ cu anul trecut”, a spus sursa.”

Desi telefoanele din seria iPhone 11 sunt foarte atractive, si pretul mai mic este unul mai potrivit pentru ceea ce ofera ele, succesul nu ar fi fost atat de mare daca Huawei ar fi lansat seria Mate 30 la nivel global. Daca Huawei n-ar fi avut interzis la a oferi Android 10 cu aplicatii si servicii Google, seria iPhone 11 nu s-ar fi bucurat de o popularitate la fel de mare, deci desi Apple pare sa fi facut ceva bun cu telefoanele sale, laudele ar trebui sa mearga la Trump.

SUA a reusit cu succes sa ajute Apple sa-si revina pe piata smartphone prin ingenuncherea celor de la Huawei, iar atat timp cat Donald Trump e presedinte, e posibil ca situatia sa nu se schimbe.