Samsung GALAXY S11: NEBUNIE UIMITOARE pentru a FACE PRAF iPhone 11

Samsung GALAXY S11 are in lucru o nebunie uimitoare care are menirea de a face praf seria iPhone 11, care-i va fi un ghimpe in coaste inca din ziua lansarii.

Samsung GALAXY S11 NEBUNIE UIMITOARE FACE PRAF iPhone 11

Samsung GALAXY S11 are nevoie de o schimbare cu adevarat nebuna pentru a putea depasi fara discutie telefoanele din seria iPhone 11, si exact precum in cazul Huawei P40 Pro, vorbim despre o copiere cat mai rapida a Deep Fusion. Acesta este noul sistem implementat de catre compania Apple special pentru a inregistra poze mai bune cu telefoanele din seria iPhone 11, iar Samsung GALAXY S11 a avut anuntata copierea tehnologiei de catre coreeni.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung, iar pana atunci va fi suficient timp pentru a fi copiata functionalitatea Deep Fusion in telefoanele din seria iPhone 11. Desigur ca totul va fi foarte dificil de realizat din moment ce Samsung GALAXY S11 va avea nevoie de o tehnologie foarte complexa pregatita in doar cateva luni, insa poate ca Samsung va reusi sa faca si asta pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S11: NEBUNIE UIMITOARE pentru a FACE PRAF iPhone 11

Samsung GALAXY S11 va avea cel putin implementat sistemul care exista deja in telefoanele Samsung GALAXY S10 pentru a face poze mult mai bune, insa pentru a depasi iPhone 11 are nevoie de ceva si mai important. Inteligenta artificiala din actualele telefoane Samsung GALAXY Note 10 a fost depasita fara prea multe probleme de catre Deep Fusion din iPhone 11, astfel ca pentru Samsung GALAXY S11 nevoie de un upgrade masiv pentru sistem.

Samsung GALAXY S11 va beneficia de toata experienta inginerilor coreeni in a dezvolta software pentru camerele telefoanelor mobile, iar in final cu siguranta va face poze mult mai bune decat modelele actuale. Cat de mari vor fi schimbarile pentru Samsung GALAXY S11 in raport cu modelele actuale nu stie nimeni deocamdata, insa sperantele sunt ca imbunatatirile sa fie radicale, altfel iPhone 11 va sterge pe jos cu el.

Samsung GALAXY S11 va avea de luptat si cu toate imbunatatirile pe care Apple le va face pentru Deep Fusion pana in primavara, si cu siguranta vor fi foarte multe, americanii imbunatatind constant software-ul lor.

8 COMENTARII

  1. Unde ai vazut tu foarte clar ca nu poate sa-i faca fata??? Eu am vazut exact invers.
    Baterie cea mai buna,ecran cel mai bun,camera cea mai buna. Note e mai bun doar in tinerea aplicatiilor in fundal ca are 12 gb de ram fata de 4 cat are un iphone,atat.

  2. Unde ai vazut tu foarte clar ca nu poate sa-i faca fata??? Eu am vazut exact invers.
    Baterie cea mai buna,ecran cel mai bun,camera cea mai buna. Note e mai bun doar in tinerea aplicatiilor in fundal ca are 12 gb de ram fata de 4 cat are un iphone,atat.

  3. Eu nu înţeleg de ce nu laşi comentariile default de la WP, că aşa intră direct în spam. Nu îţi mai baţi capul şi poate îţi formezi o comunitate mai ok aşa.