DATA de LANSARE a Samsung GALAXY S11 a fost Deja ANUNTATA

Samsung GALAXY S11 are data de lansare dezvaluita cu foarte mult timp in avans, iata cand urmeaza sa fie prezentate toate noutatile viitorului telefon mobil.

Samsung GALAXY S11 data lansare anuntata

Samsung GALAXY S11 are data de lansare deja stabilita de catre compania Samsung, iar multumita acestei decizii, astazi aflam cand ar urma sa fie pus in vanzare telefonul asteptat de catre foarte multi fani in acest moment. Conform informatiilor aprute deja de la compania coreeana, Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba lansarea organizata in cea de-a treia saptamana a lunii februarie a anului 2020, adica fix inainte de Mobile World Congress 2020.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie lansat pe data de 18 februarie de catre compania Samsung, pastrand traditia lansarilor anterioare facute pentru modelele din aceeasi serie, ceea ce pare destul de logic in acest punct. Mobile World Congress 2020 va avea loc intre 25 si 28 februarie in Barcelona, deci o prezentare a Samsung GALAXY S11 cu o saptamana inainte ar fi extrem de logica, si similara cu ceea ce s-a intamplat anul acesta pentru Samsung GALAXY S10.

DATA de LANSARE a Samsung GALAXY S11 a fost Deja ANUNTATA

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in cadrul unei conferinte speciale care va fi organizata de catre coreeni special pentru aceasta serie de telefoane, iar atunci vom afla oficial noutatile care vor fi dezvaluite in zvonuri intre timp. Chiar daca pare prematur pentru stabilirea unei date pentru lansarea Samsung GALAXY S11, trebuie sa avem in vedere faptul ca telefonul este foarte important, iar cei de la Samsung vor sa stie din timp cand il vor vinde.

Samsung GALAXY S11 este o serie de telefoane care va fi extrem de importanta pentru compania coreeana, iar in ea vor fi incluse multe noutati importante de care clientii se vor putea bucura. Samsung GALAXY S11 va avea o lupta foarte dura de dus cu iPhone 11 si noile modele de telefoane Huawei, deci va avea nevoie si de schimbari importante pentru a ramane in topul preferintelor consumatorilor in urmatoarele luni.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat pe 18 februarie, insa lansarea efectiva in magazine va avea loc undeva pe la inceputul lunii martie, dar o data nu este deocamdata clara.