iPhone – INCREDIBIL cum poti INLOCUI mai IEFTIN Carcasa CRAPATA (VIDEO)

Inlocuirea carcasei crapate a unui iPhone poate fi facuta incredibil de rapid si de usor, la un cost mult mai mic decat cel cerut de catre compania Apple.

Telefoanele iPhone care au carcasa din sticla sunt fragile, iar compania Apple cere sume uriase pentru a inlocui aceste componente, asta din cauza modului in care sunt produsele delteoefnale celor din Cupertino. Mai exact, Apple lipeste cu adeziv permanent carcasa din sticla a telefoanelor iPhone de structura metalica in care sunt montate toate componentele, iar daca ea se crapa, inlocuirea devine foarte costisitoare pentru clienti.

iPhone X, iPhone XS si iPhone 11 Pro care au carcasele crapate necesita 550 – 600 de euro pentru ca ele sa fie inlocuite, o suma uriasa, iar asta pentru ca Apple inlocuieste telefonul cu totul, din cauza modului in care au fost ele gandite. Cei care n-au bani pentru asemenea inlocuiri pot profita de service-urile GSM care au o masinarie precum cea de mai sus, care reduce substantial costurile pentru inlocuirea unei carcase crapate a unui telefon iPhone.

iPhone – INCREDIBIL cum poti INLOCUI mai IEFTIN Carcasa CRAPATA (VIDEO)

Utilizand un laser puternic, aceasta masinarie arde adezivul folosit pentru lipirea carcaselor din sticla de structura metalica a telefoanelor iPhone, permitand inlaturarea acesteia mult mai simplu si mai usor decat in mod normal. Procesul nu este simplu, este cu atat mai complicat cu cat mai crapata este carcasa, insa indiferent unde ati face asta, nu veti plati 550 – 600 de euro pentru a scapa de carcasa crapata a telefonului vostru.

Desigur ca e greu de gasit deocamdata un service GSM care sa aiba un asemenea aparat pentru a putea arde complet adezivul de sub carcasa telefoanelor iPhone, o masinarie de acest gen costand 2000 de dolari. Totusi, cele care au capacitatea de a face asemenea inlocuiri, pot reduce substantial costurile pentru foarte multi clienti, si cu siguranta isi vor recupera destul de rapid banii investiti intr-un asemenea dispozitiv.

Cei de la Apple cer preturi uriase in comparatie cu rapiditatea cu care poate fi inlocuita o carcasa crapata prin acest proces, dar poate ca in viitor si costurile vor deveni si mai reduse pentru asemenea proceduri.