Windows 10 Update Aduce DOAR PROBLEME, FARA Rezolvari

Windows 10 are parte de un nou update care in loc sa rezolve problemele utilizatorilor aduce altele mult mai rele care frustreaza si mai mult toti clientii.

Windows 10 Nou Update care Rezolva PROBLEME, aduce Altele

Windows 10 are parte de o noua situatie penibila in care compania Microsoft isi pune clientii, iar asta pentru ca un nou update important a fost lansat pentru sistemul de operare, rezolvand o problema creata recent. Mai exact, acest nou update pentru Windows 10 are menirea de a rezolva o problema din cauza careia imprimantele refuzau sa functioneze, aceasta aparand dupa ce pentru Windows 10 a fost rezolvata o alta problema creata tot de americani.

Windows 10 nu are rezolvata problema imprimantelor utilizatorilor dupa lansarea acestei actualizari, ba mai mult decat atat, ea strica si alte imprimante care pana in momentul de fata functionau fara probleme. Da, ati citit bine, update-ul cu numarul KB4524147 nu rezolva absolut nimic pentru utilizatori, dar din pacate aduce alte probleme din cauza carora Windows 10 refuza sa mai porneasca pe calculatoarele pe care acest update e instalat.

Windows 10 Update Aduce DOAR PROBLEME, FARA Rezolvari

Windows 10 are acest update lansat recent de catre compania Microsoft, si situatia in care este pusa compania Microsoft este una foarte penibila, mai ales ca update-ui trebuie sa rezolve probleme cu imprimantele, dar doar le extinde. Desigur ca dezinstalarea patch-ului cu numarul KB4524147 readuce lucrurile normal in Windows 10 pentru imprimantele care nu aveau probleme, cele care aveau probleme si inainte ramanand fara situatia rezolvata, din pacate.

Windows 10 are situatia agravata de aceasta noua problema care impiedica PC-urile sa porneasca dupa instalarea actualizarii, foarte multi utilzatori plangandu-se de aparitia ei, dar Microsoft nu a recunoscut-o inca. Si in aceassta situatie simpla dezinstalare a patch-ului nou pentru Windows 10 readuce situatia la normal, daca utilizatorii reusesc sa faca dezinstalarea din Safe Mode, sau il elimina prin instalarea unei imagini cu System restore.

Windows 10 nu mai este in centrul atentiei Microsoft, conform presedintelui companiei, iar acest lucru este perfect vizibil in urma tuturor problemelor penibile care apar pentru acest sistem de operare.