INOVATIA Samsung GALAXY S11 care ATACA iPhone 12 al Apple

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aduca o inovatie foarte interesanta pentru a ataca mult mai eficient iPhone 12, iata ce schimbare majora va fi oferita.

Samsung GALAXY S11 inovatie iphone 12

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa vina cu o inovatie complet neasteptata care are menirea de a ataca iPhone 12, in care compania Apple vrea deasemenea sa implementeze ceva la care multi fani nu s-au gandit. iPhone 12 are deja unele zvonuri lansate care sustin ca Apple ar vrea sa combine Face ID si Touch ID pentru a oferi un sistem de securitate biometrica mult mai avansat decat orice exista cum, iar Samsung GALAXY S11 nu se lasa mai prejos.

Samsung GALAXY S11 ar putea avea o noua inovatie descrisa intr-un brevet de inventie inregistrat recent companiei coreene, acolo ea descriind cum poate fi bominata introducerea unui PIN cu citirea amprentelor. Samsung GALAXY S11 va avea in mod sigur un cititor de amprente integrat in ecran, acesta urmand a ocupa o zona mai mare din componenta, dar el ar putea fi combinat inclusiv cu un PIN care este setat de catre utilizator.

INOVATIA Samsung GALAXY S11 care ATACA iPhone 12 al Apple

Samsung GALAXY S11 ar citi amprenta utlizatorului in timp ce acesta introduce acel PIN stabilit in prealabil, iar asa s-ar imbunatati radical sistemul de securitate pe care telefonul il ofera pentru client. Ideea in sine este una extrem de interesanta, care desigur ca nu ar oferi securitate la fel de buna precum Face ID si Touch ID din iPhone 12, dar chiar si asa, Samsung GALAXY S11 ar avea ceva superior altor telefoane Android de pe piata.

Samsung GALAXY S11 ar creste substantial nivelul de securitate pentru date daca ar avea aceste doua sisteme combinate, insa ar ramane totusi in urma iPhone 12, ceea ce n-ar fi tocmai o premiera pentru cei de la Samsung. Oferirea unui asemenea sistem complex in Samsung GALAXY S11 ar marca o schimbare in strategiile producatorilor de telefoane, care s-ar concentra mai serios pe oferirea de securitate care sa imbunatateasca efectiv protectia datelor.

Samsung GALAXY S11 a avut recent anuntata o posibila data de lansare pentru ziua de 18 februarie, s chiar daca nu e sigura, cert este ca telefonul va fi prezentat in mod oficial in februarie.