Vestea GROZAVA de la RCS & RDS pentru TOTI Clientii ROMANI

RCS & RDS are o veste grozava pentru toti clientii din Romania, iata de ce se poate bucura toata lumea chiar in acest moment la grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS oferta digi net fiberlink

RCS & RDS surprinde in acest inceput de saptamana cu o veste grozava pentru toti clientii din Romania, grupul de telecomunicatii pregatind pentru ei, dar si cei noi, ceva cu adevarat special. Mai exact, RCS & RDS  lansat o noua oferta foarte buna pentru toti cei care vor sa beneficieze de internetul fix Digi Net Fiberlink, si ofera 4 luni de reducere de 50% pentru abonament tuturor persoanelor care aleg sa activeze serviciul in Romania in momentul de fata.

RCS & RDS va aplica o reducere de 50% pentru primele patru luni de abonament de care beneficiaza clientii Digi net Fiberlink in momentul de fata, iar asta in conditiile in care pana acum avea o oferta mai proasta. Cei de la RCS & RDS ofereau doar 2 luni cu 50% reducere pentru ce care alegeau sa activeze serviciile Digi Net Fiberlink, insa acum lucrurile devin si mai  interesante, pentru ca numarul de luni este dublat de catre operator.

RCS & RDS are o oferta cu 4 luni gratuite pentru Digi Net Fiberlink

RCS & RDS are cea mai buna retea de internet fix din Romania, cu viteze de pana la 1000 Mbps pentru clienti, atat in cazul descarcarii metropolitane, cat si a descarcarii de pe website-uri din afara retelei din Romania. In momentul de fata RCS & RDS are si cel mai mare numar de clienti ai serviciilor de internet fix in Romania, acesta fiind in continua crestere multumita retelei foarte bune care a fost creata de catre grupul Digi in tara noastra.

RCS & RDS face oferte de acest gen pentru a convinge actualii clienti sa-si prelungeasca abonamentele si a beneficia de reduceri pentru facturile lunare, insa si pentru a atrage mai multi clienti noi in reteaua sa. Preturile pentru serviciile de internet ale RCS & RDS nu sunt oricum la fel de mari precum in alte tari din Europa, astfel ca toti clientii beneficiaza de o experienta foarte buna la un pret foarte bun in acest moment.

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, iar cu oferte de acest gen va continua sa isi creasca numarul de abonati care se folosesc de ele acum.