Acest iPhone 12 Pro UIMITOR e cel pe care-l VREI de la Apple

iPhone 12 Pro va fi unul dintre cele trei modele de telefoane din seria iPhone 12 pe care compania Apple le va lansa in cursul anului viitor, iar cel mai probabil, doua dintre ele vor veni cu schimbari extrem de interesante. In clipul video de mai sus puteti vedea un iPhone 12 Pro, sau mai bine zis un iPhone 12 Pro Max prezentat de catre un grafician, insa cu o schimbare uimitoare care este cu siguranta dorita de multa lume.

iPhone 12 Pro ar trebui sa semene cu iPhone 12 Pro Max, desi ar putea avea un ecran cu diagonala mai mare, “fratele sau” urmand a avea unul cu diagonala de 6.7 inch, fata de iPhone 11 Pro Max care are 6.5 inch. Cresterea diagonalei ecranului iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max ar fi ceva grozav, si ar putea avea la baza inclusiv o eliminare completa a decupajului, totusi fara a elimina si Face ID din telefoane, ceea ce ar fi o veste grozava.

Acest iPhone 12 Pro UIMITOR e cel pe care-l VREI de la Apple

iPhone 12 Pro este zvonit a veni atat cu un cititor de amprente, cat sicu Face ID integrate in ecran, insa design-ul total ar putea fi extrem de similar cu cel pe care-l avem in momentul de fata in seria iPhone 11. Puteti vedea ca iPhone 12 Pro din clipul video de mai sus are tot o camera tripla, la fel ca modelele de acum, insa si carcasa arata exact la fel, ceea ce ar putea fi in concordanta cu telefonul pe care-l va lansa compania Apple.

iPhone 12 Pro este anuntat ca urmand a face parte dintr-o serie extrem de importanta de telefoane mobile care va aduce o schimbare radicala de design, poate chiar mai radicala decat cea pe care o vedem aici. iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max vor fi prezentate in toamna anului viitor de catre compania Apple, dar vom afla cu siguranta design-ul viitoarelor modele cu foarte mult timp inainte de dezvaluirea lor.