Windows 10 are in Sfarsit Functia GROZAVA PROMISA de Microsoft

Windows 10 are in sfarsit o functie grozava promisa de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce vom putea face foarte curand.

Windows 10 apeluri telefonice pc

Windows 10 are in sfarsit o functie grozava promisa de catre compania Microsoft de ceva vreme pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar ea n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare pentru cei care au instalat sistemul de operare. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat astazi in mod oficial faptul ca aplicatia Your Phone din Windows 10 va fi capabila sa transfere apelurile telefonice din telefoane in calculatoare, ceva ce simplifica mult utilizarea.

Windows 10 permite de ceva vreme interconectarea telefoanelor cu calculatoarele prin intermediul aplicatiei Your Phone, iar aceasta functie ne da posibilitatea de a folosi PC-urile pentru a vorbi cu persoanele care ne suna. Pana acum era posibil sa folosim aplicatia Your Phone pentru a accepta apelurile telefonice venite prin telefoane, dar trebuia sa vorbim de pe telefoane, insa acum Windows 10 schimba complet lucrurile pentru toata lumea.

Windows 10 are in Sfarsit Functia GROZAVA PROMISA de Microsoft

Windows 10 apeluri telefonice pc acceptare

Windows 10 permite acceptarea de apeluri telefonice prin aplicatia Your Phone doar de pe telefoanele Android, singurele care au functionalitate extinsa oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata. Si telefoanele iPhone au unele functii disponibile pentru aplicatia Your Phone din Windows 10, insa vorbim despre optiuni mult mai limitate decat in cazul telefoanelor cu sistem de operare Android, iar acest lucru este destul de normal.

Windows 10 impune ca acel calculator pe care se incearca acceptarea apelurilor sa aiba atat Bluetooth, cat si un microfon, iar asta pentru ca e singura cale prin care apelurile pot fi acceptate, si princare se poate vorbi. Multumita acestei functii, Windows 10 permite nu doar acceptarea apelurilor telefonice de pe PC si vorbitul cu interlocutorul de acolo, ci si initierea apelurilor, vizualizarea agendei de contacte, si multe altele fara a atinge telefonul.

Windows 10 va avea aceasta functie lansata in versiunea finala in prima parte a anului viitor, deci vom mai avea destul de mult de asteptat pana cand totul va fi disponibil pentru utilizatorii din intreaga lume.