Google Maps are CONFIRMATA de catre Google o MARE SCHIMBARE

Google Maps are confirmata de catre compania Google o foarte mare schimbare pe care utilizatorii sperau sa o aiba inca de acum cateva luni bune.

google maps iphone dark mode android

Google Maps are asteptata de catre foarte multa lume o schimbare substantiala care a fost implementata deja pentru alte aplicatii ale companiei Google, si se pare ca ea va fi oferita foarte curand. Mai sus puteti vedea ca Google confirma implementarea dark mode pentru foarte multe aplicatii proprii, iar printre ele puteti observa ca inclusiv Google Maps este prezentata cu o tema intunecata care va face experienta de utilizare mult mai buna.

Google Maps are deja disponibila o interfata intunecata in momentul in care este folosita pe timp de noapte de catre utilizatori, harta fiind vizibila intr-un format care deranjeaza mai putin ochii in timpul vizualizarii. Se pare ca intreaga interfata urmeaza sa fie oferita in exact acelasi mod pentru Google Maps in viitorul nu foarte indepartat, cei de la Google avand planuri de a ne imbunatati radical experienta de folosire in viitorul apropiat.

Google Maps are CONFIRMATA de catre Google o MARE SCHIMBARE

Google Maps va avea dark mode implementat atat pentru telefoanele Android, cat si pentru cele cu sistem de operare iOS, in ambele cazuri modificarile urmand a fi initial testate in versiune beta. Dupa o perioada in care Google Maps va avea dark mode oferit in versiune beta in iOS si Android, cei de la Google vor oferi in mod public aceasta schimbare, si probabil ca vom putea aplica tema intunecata in mod permanent, sau in functie de ce folosim in restul sistemului de operare.

View this post on Instagram

Dark Theme delivers on #Android10. Try it, your ? and ? will thank you.

A post shared by Android (@android) on

Google Maps are ceruta aceasta schimbare de catre foarte multa lume, de ceva timp, iar Google pana acum nu a vrut sa spuna absolut nimic in legatura cu procesul sau de dezvoltare. In aplicatiile beta ale Google Maps Dark Mode au aparut deja unele butoane negre, dar deocamdata implementarea este destul de redusa, astfel ca mai avem de asteptat pana cand totul va fi disponibil intr-o versiune finala.