Google Maps Update aduce o GROZAVA Functie pe Telefoane

Google Maps are un nou update lansat astazi, iar el aduceo functie foarte importanta pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume chiar in acest moment.

Google Maps rezervari

Google Maps are lansata o noua actualizare astazi penrru telefoane, si vorbim despre o schimbare extrem de buna de care se poate bucura toata lumea daca foloseste aplicatia de navigare ghidata. Mai exact, incepand cu cea mai recenta versiune a Google Maps pentru telefoanele iPhone, compania Google a decis sa implementeze o sectiune speciala in care putem vedea rezervarile online facute pentru hoteluri, restaurante, zbouri, si multe altele.

Google Maps a implementat pentru telefoanele Android aceasta functionalitate de ceva vreme, insa ea ajunge abia acum in telefoanele iPhone, si vorbim despre o schimbare extrem de buna care ne va face viata mai usoara. Google Maps este o aplicatie gandita pentru navigare ghidata, iar existenta acestor rezervari in sectiunea speciala face mult mai simpla calatoria spre respectivele locatii, ele putand fi chiar si programate, daca dorim sa facem asta.

Google Maps Update aduce o GROZAVA Functie pe Telefoane

Google Maps rezervari sectiune
Noua sectiune de rezervari din aplicatia Google Maps.

Google Maps a avut aceasta functie lansata pe telefoanele Android la inceputul lunii august, deci la 2 luni distanta ajunge inclusiv pe telefoanele iPhone, astfel ca am avut destul de mult de asteptat. Desigur ca Google Maps e gandita pentru a oferi aceeasi experienta de utilizare pentru toata lumea, insa din pacate nu toate functiile noi ajung la toti utilizatorii in acelasi timp, astfel ca uneori avem de asteptat mai mult pentru unele functii grozave.

Google Maps a devenit o aplicatie care nu ajuta doar la navigatie, ci si la stocarea de informatii privind calatoriile noastre, iar acest lucru ne ajuta sa ajungem mai rapid acolo unde dorim sa mergem, indiferent cum facema sta. Google Maps a avut gandita aceasta noua functionalitate special pentru cei care obisnuiesc sa uite pe unde-si pun rezervarile, sau pentru cei care vor sa-si gandeasca din timp calatoriile, deci incepand de astazi va puteti folosi de schimbare si pe telefoanele iPhone.