Oppo Reno Ace este PRIMUL Telefon care se INCARCA in 30 de Minute

Oppo Reno Ace este primul telefon care se incarca in totalitate in doar 30 de minute, fiind capabil sa ofere 2 ore de utilizare cu o incarcare de 5 minute.

Oppo Reno Ace

Oppo Reno Ace este primul telefon din istorie care poate fi incarcat in doar 30 de minute, si inainte sa ganditi ca dispozitivul este unul cu baterie mica, ei bine in realitate ea are nu mai putin de 4000 mAh. Pentru a se putea incarca atat de rapid, Oppo Reno Ace are integrat sistemul Super VOOC 2.0, care ofera posibilitatea de incarcare rapida la 65W, iar asta utilizatorii au parte de o incarcare foarte rapida cand au nevoie de energie.

Oppo Reno Ace stabileste un nou record pentru a motiva si alti producatori de telefoane mobile sa implementeze sisteme de incarcare mai rapida, chiar daca asta poate afeca serios in timp durata de viata a bateriei. Bateria de 4000 mAh din Oppo Reno Ace trebuie sa sustina un ecran cu diagonala de 6.5 inch si rata de refresh de 90 Hz, rezolutia fiind doar 1080p deoarece telefonul e ieftin si trebuie sa existe rabat la ceva, pe undeva.

Oppo Reno Ace este PRIMUL Telefon care se INCARCA in 30 de Minute

Oppo Reno Ace incarcare rapida

Oppo Reno Ace are deasemenea implementat un chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, care vine la pachet cu 12 GB de memorie RAM, deci performantele ar trebui sa fie foarte bune pentru acest model de telefon. Mai mult decat atat, Oppo Reno Ace are si o camera de 48 de megapixeli, cu un senzor Sony IMX586, dar camera este una tripla, deci are inclusiv un senzor de imagine ultra-wide si unul telephoto, insa calitatea pozelor si clipurilor video nu va fi in mod neaparat grozava.

Oppo Reno Ace este vandut la pretul de doar 420 de dolari in China, unul foarte mic pentru ceea ce ofera, iar in Europa ar putea fi pus in vanzare la preturi de peste 500 de dolari, tot foarte mici pentru un asemenea telefon. Incarcarea rapida de 65W din Oppo Reno Ace este ceva ce nu vom vedea prea curand de la Apple, de exemplu, insa Huawei si Samsung incep sa implementeze sisteme tot mai eficiente de incarcare rapida in telefoanele lor.