Samsung GALAXY S10: Anunt OFICIAL, Vestea GROZAVA pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 are parte de o veste grozava pentru toti clientii din lumea intreaga, iata ce anunt oficial a fost facut de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY S10 android 10 beta

Samsung GALAXY S10 are parte de un anunt oficial de la compania Samsung, si el vine ca o veste grozava pentru toti clientii care folosesc in momentul de fata aceste modele de telefoane in intreaga lume. Lansarea Android 10 in versiune beta cu One UI 2.0 a fost anuntata in mod oficial pentru Samsung GALAXY S10 de catre coreeni, iar spre deosebire de anul trecut, se pare ca anul acesta procesul este avansat pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba prima versiune beta a Android 10 lansata chiar in octombrie de catre cei de la Samsung, cu o luna inainte de ceea ce am vazut in anii trecuti pentru modelele din aceeasi serie. Android 10 va aduce One UI 2.0 pe Samsung GALAXY S10, si multe alte modele de telefoane, deci vorbim despre schimbari substantiale pentru interfata sistemului de operare, care ar trebui sa imbunatateasca experienta de utilizare.

Samsung GALAXY S10: Anunt OFICIAL, Vestea GROZAVA pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 android 10 beta one ui

Samsung GALAXY S10 nu are deocamdata oferita si o posibila data de lansare pentru Android 10 in versiune beta, dar se stie oficial faptul ca atat versiunea Plus, cat si cea 10e vor avea disponibile build-uri. Interesant este ca deocamdata doar pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 este anuntata lansarea Android 10 in versiune beta, fara a se spune ceva cu privire la Samsung GALAXY Note 10, dar cu siguranta va exista ceva si pentru el.

Samsung GALAXY S10 ar trebui sa aiba versiunea beta a Android 10 disponibila cu cateva saptamani inaintea Samsung GALAXY Note 10, iar asta pentru ca la fel s-a intamplat si in anii trecuti cu versiunile respective. Daca procesul de testare beta al Android 10 pentru Samsung GALAXY S10 este expediat, atunci e de asteptat ca versiunea finala sa fie lansata mai devreme fata de Android 9, care a fost oferit in ziua de Craciun.

Samsung GALAXY S10 ar putea avea Androi 10 in versiune finala disponibil mult mai devreme in decembrie in comparatie cu anii anteriori, dar totul depinde cum isi poate pregati compania Samsung actualizarea.