LUNA. Fenomen SPECTACULOS Vizibil in Romania in Weekened

LUNA. Un fenomen spectaculos va fi vizibil si in Romania in acest weekend, iata ce vor putea vedea romanii, dar si oamenii de pe intreaga planeta.

LUNA. Fenomen SPECTACULOS Vizibil Romania Weekened

LUNA. Un fenomen spectaculos urmeaza sa fie vizibil in Romania in acest weekend, satelitul natural al Pamantului trecand prin miscarile sale obisnuite, dar aratandu-ne totusi frumusetea sa. Mai exact, in noaptea de 13 spre 14 octombrie va fi vizibil pe cerul din Romania un fenomen cunoscut ca LUNA plina, insa aceasta urmeaza sa fie una “sangerie” din cauza modului in care este pozitionata intre planeta si soare in aceasta perioada a anului.

LUNA. Fenomenul va fi vizibil cel mai clar cand soarele apune, sau cand soarele va rasari, astfel ca toti cei interesati vor avea ocazia de a se bucura de acest spectacol care se intampla de cateva ori pe an. LUNA este vizibila in intregime pe cer in fiecare luna, in functie de felul in care se apropie de Pamant, insa fenomenele de “luna sangerie” nu au loc chiar atat de des din cauza modului in care Pamantul orbiteaza soarele in feicare an.

LUNA. Fenomen SPECTACULOS Vizibil in Romania in Weekened

LUNA. Avand in vedere ca vorbim despre o interpunere intre pamant si soare, fenomenul spectaculos facut de catre satelitul natural al Pamantului va fi vizibil cu ochiul liber pentru oricine e interesat sa-l vada. Asta inseamna ca nu veti avea nevoie de ochelari speciali, iar asta deoarece LUNA va bloca in totalitate soarele in cursul noptii de 13 octombrie, astfel ca puteti urmari totul foarte usor inainte de a va culca, sau daca va trezii mai devreme.

LUNA. Fenomenul aceasta se intampla in fiecare an pentru ca vorbim despre o miscare continua a Pamantului in jurul Soarelui, dar difera luna in care este vizibil totul foarte clar pentru oamenii de pe intreaga planeta. Avand in vedere ca LUNA se va interpune intre Pamant si soare, oamenii din intregul intins al globului vor putea vedea acest fenomen, doar ca la ore diferite, in functie de emisfera in care se afla in ziua de 13 octombrie.

LUNA. Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati sa urmariti acest fenomen, o puteti face fara probleme in cursul noptii de duminica spre luni.