Telefoane Huawei: Vestea ULUITOARE Asteptata de TOTI Clientii

Pentru clientii cu telefoane Huawei vine astazi o noua veste uluitoare, iata ce urmeaza sa se intample in urmatoarele luni pentru ei, si cum vor fi afectati.

Telefoane Huawei veste clienti

Detinatorii de telefoane Huawei sunt de ceva vreme intr-o situatie foarte confuza, iar asta pentru ca sanctiunile din SUA au blocat oferirea Android 10 chiar si pentru modelele care sunt acum disponibile la vanzare. Sanctiunile impuse de catre Donald Trump in SUA au impiedicat Google sa licentieze Android 10 pentru actualele modele de telefoane Huawei, dar si pentru cele noi, astfel ca Huawei Mate 30 Pro nu a fost lansat la nivel global inca.

Toate aceste probleme ale clientilor cu telefoane Huawei ar urma sa se termine foarte curand, iar asta deoarece Donald Trump le-ar fi dat ordin subordonatilor sai sa permita reinceperea relatiilor comerciale cu Huawei. Inca de prin vara 130 de companii au depus cereri la guvernul SUA pentru a relua relatiile comerciale cu chinezii, dar niciuna nu a fost aprobata, insa asta se va schimba in curand, ceea ce e o veste grozava pentru cei cu telefoane Huawei.

Telefoane Huawei: Vestea ULUITOARE Asteptata de TOTI Clientii

Dupa ce SUA le va permite companiilor americane sa reia relatiile comerciale cu Huawei, in mod teoretic inclusiv Android 10 ar trebui sa poata fi licentiat pentru actualele si noile modele de telefoane Huawei. Separat de asta, inclusiv producatorii de componente folosite in diverse modele de telefoane Huawei ar trebui sa poata reincepe vanzarile catre chinezi, dar ar trebui sa le si poata oferi iar licente care sa permita folosirea componentelor lor in produse.

Separat de problemele cu actualele si viitoarele telefoane Huawei, chinezii nu pot folosi Windows in laptop-uri, nu pot utiliza modem-uri, procesoare, chip-uri Wi-Fi, Bluetooth, si asta pentru ca toate sunt dezvoltate in SUA. Practic, dupa ce companiile americane vor putea relua relatiile comerciale cu Huawei, chinezii vor putea sa atace din nou piata smartphone cu telefoane Huawei care sa concureze serios cu iPhone, telefoanele Samsung.

Acestea fiind spuse, toti cei care au telefoane Huawei trebuie sa mai astepte pana cand relatiile comerciale vor fi reluate, dar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca problemele majore se vor rezolva foarte curand.